Dobrý deň. Vyplácal už niekto predčasne úver od homecreditu? A prebehlo to v poriadku?. Dnes som volala na infolinku, že by som chcela vyplatiť skôr. Pani mi povedala že áno je to možné. Ihneď mi poslala kolko musím uhradiť. Potom mi povedala že ak ten úver chcem úplne zrušiť musím poslať vlastno ručne podpísaný list alebo list naskenovať a poslať cez e-mail.Je tento postup správny? Dostanem nejakú pokutu za predčasné splatenie? V zmluve je napísané že Úver sa dá predčasne vyplatiť kedykoľvek. Za vaše odpoveďe vám vopred ďakujem.
@donney dá sa vyplatiť. Nedostaneš žiadnu pokutu.
kedykoľvek znamená že bez pokuty. ale nie svojvoľne. v podstate to tak funguje aj u iných bánk..
@donney ahoj my sme splácali predčasne. Len mailom som poslala žiadosť. Neviem ako máš ty ale my mame tak že ak splatíte predčasne tak je tam asi 10% poplatok za predčasne splatenie ale ak nesplatil celé a potom si znížia dobu splácania neplatíš tento spomínaný poplatok.
Napr máš tam ešte 5000 tak daj extra splátku 4900 a zvyšok doplatiť v splátke any si daný poplatok neplatila.ale záleží akú máš zmluvu.
@3petka Ďakujem za odpoveď. No ja mám revolvingový úver (kreditná karta). Suma 1000 eur. Pár splátok už mám zaplatených a aktuálne mám dostatok financií na vyplatenie celej sumy. Plus bude sa mi lepšie spať keď to budem mať dole z krku. Len som nevedela či môžem najprv kompletne vyplatiť chýbajúcu sumu alebo najprv podať žiadosť. Ale asi nebude problém keď to vyplatím a hned podám žiadosť a zrušenie úveru.
musíš to urobiť tak ako ti povedala. rovnako to má quatro - buď pošleš žiadosť listom alebo osobne na pobočke…