Dobrý deň,
predávate teraz niekto nehnuteľnosť.My zhruba mesiac a som zhrozená z toho,aký sú ľudia nepríjemný.Vidia fotky a prídu na obhliadku a čakajú niečo iné(väčšie,novšie,...)Nechápem.Veď na fotkách je reálny stav.Čo im nato povedať?
Predávame kompletne zrekonštruovaný rodinný dom za nepremrštenú cenu vzhľadom na ceny nehnuteľností a ozvú sa ľudia s tým,že keď bude o 45000lacnejší,nech sa ozveme.Hrôza
@lavender94 Nie.Stredné slovensko.Dedina.A áno novostavby idú 300 000e a viac.My predávame oproti tomu za smiesnu sumu
U nás v obci, západ, blízko veľkých miest, idú novostavby za 220-250.000 eur.
@eliz22 ak chceš, hod sem inzerat, môžeme ti úprimne povedať, či pýtaš veľa alebo nie
podľa mňa je dom pekný , aj suma je super! len vyzerá byť ozaj ako niečo na prenajímanie alebo na víkendy. a s tou fasádou by som moc neriskovala, keď tak, tak bielu. každému sa páči niečo iné, nech si dajú "farbu" na dom akú chcú.
ceny nehnuteľnosti išli dolu, tak možno ľudia čakajú že bude lacnejší. aj ja čakám na jeden 4 izbový byt kedy bude lacnejší 😇
@eliz22 domcek je pekny, interier tiez. a velky pozemok. lokalitu sice nepoznam, ale podla mna je to vyborna cena. fasadu urcite nerobte, z mojich skusenosti, kazdy kto kupil hotove domy si fadady dal robit nanovo. ani ta neutralna biela neulahodi kazdemu (napr.ani mne). drzim palce, nech sa cim skor preda!
@matkahelka dakujem
@eliz22 myslim ze to je taky standardny jednoduchy dedinsky dom a cenovo neviem ako sa pohybuje vase okolie, na nase pomery je to lacne. Je vsak pravda, ze zvonku nebudi uplne najlepsi dojem, pretoze prve co mi napadne je: ach, tu budu potrebne este vydavky na dokoncenie, ale tak zase to jasne vidno aj na fotke. Myslim si, ze mnohi ludia jednoducho uverili, ako neskutocne idu zlacniet nehnutelnosti a tak su “na koni”. A na druhej strane, ani predavajuci si nemoze mysliet, ze preda hned prvemu, ono to vacsinou tiez chvilu trva. Raz ho niekto kupi 😉
@oonnaganamakusai Ako prosim?Preco by som mala predavat dom bez toho,co sme donho investovali?Zniete ako clovek,ktory sa do tohto vobec nerozumie,takze sa prosim nevyjadrujte.Pekny den
@eliz22 ľudia sú mesuge🤣
nedávno som dávala svoj byt do prenájmu a skoro ma pri tom porazilo...
tristo fotiek a reálny stav každého som upozornila ci si aj reálne chce byť vziať alebo len chodi pozerať .
samozrejme som zakaždým k bytu previezla 60 km, aby som si vypočula jaj ja som myslela ze tu bude ešte navyše nejaká izbička, jaj ja vlastne nechcem nájom, chcem čosi kúpiť , pripadne romska rodina o 10 clenoch aj ked som vopred hovorola ze max 2 ľudia bez deti.
Po siestom prevezeni sa to vzali známi chvalabohu, lebo už som mala dohodnutú realitku nech to riešia oni, lebo by som prišla o nervy.
@eliz22 možno hlúpa otázka, ale nemáte priliš nadhodnotenu cenu? Neviem v akej ste lokalite. U nás na dedine tiež jedni predávaju novostavbu za 350 a záujemcovia žiadni, lebo je to v úplnej prdeli a rovnako to stojí 10km od mesta.
Ale ľudia sú všelijaki. Neskúšali ste zjednávať? On povie 45 dole, ty spustis 10 a uvidíte či sa dohodnete.