Ahojte,pisem anonymne aj preto že ma tu poznajú a aj sa hanbím. Jedna sa o to, že tento mesiac veľa výdavkov sme mali,dnes som zaplatila všetky potrebné veci a pozerám že nám na jedlo strašne malo peniazkov ostalo, rozmýšľam nad prečerpaním lebo chyba nám 200€. Čo sa týka rodiny bohužiaľ nemá nám kto pomôcť a preto idem tu pre radu, reálne skúsenosti že keď 200€ budem žiadať na prečerpanie da sa to hneď buduci mesiac vrátiť do Prima banky, kvôli úrokom sa bojím. Ďakujem baby za rady😘
@mira0611 dakujem ti za radu,zajtra skočím do banky, úprimne stále som bola proti tomu ale tentoraz je to iné,a preto hneď 8ho by som to chcela vrátiť a nevyužívať to stále lebo viem že potom by to bol kolobeh a naskočili by úroky,vsakkkk toto že najprv som myslela že to sa dokúpi to sa zaplatí a zrazu pozerám že to nijak nevychádza….dakujem ti za radu😘
Zda sa mi, ze o to vies poziadat aj v apke prima banky. Ak sa ti tam zobrazuje moznosť zriadiť si to, stačí nato kliknúť a čítať. A nemusis nikam chodit.
@espritka29 dakujem pozriem to,len pre istotu chcem ísť osobne aby mi potvrdili že keď druhý mesiac to vrátim ( o 3 týždne) ci to budem mať bezplatne.
o povolené prečerpanie v Prime vieš požiadať LEN pokiaľ to máš predschválené bankou, tzn. ukazuje ti to v appke/IB a úrok sa ráta potom za každý deň, ktorý čerpáš konkretnu sumu… ak ho predschválený nemáš, nemôžeš si oň požiadať, potom jedine pôžička
Ahoj, nemas sa zaco hanbit. Vsak je zaciatok skol.roka, normalne aj ja rozmyslam nad precerpanim, lebo syn uz kopu penazi odniesol z domu...🤪🤪
Este taketo 2 tyzdne a bankrot 😅
Neviem ako to maju v prima banke, vo vub a tatra je bezurocne obdobie, 28-30dni, ze ked to vratis do urciteho casu, tak nemas na to urok.
Exmanzel mal, v Tatra banke, a sem-tam platil urok na kreditku, ale to nebolo vela od 3-7euro.