Dobry vsetkym.
Pre koho je urcené inflacná pomoc 2/2022 jednorazovo 100€
Vopred dakujem za odpoved.
Nemôžem si odpustiť tento výkrik do tmy...
Nie je určená 2 pracujúcim bezdetným ľuďom, pretože nás inflácia zázračne obchádza.
@buberova slobodna, bezdetna, mas dost možností si prilepšiť rôznymi brigádami, niesi limitovana napr prac. dobou, ako napr. taka slobodna matka, ktorá od bývalého poberá smiesne vyzivne a robotu si nemôže poriadnu zohnať, lebo nema kde dieťa/deti nechat, nema jej kto pomoct vyzdvihnúť zo školy/škôlky.. ver ze takej tých 100 eur pomôže..
Ano, aj mna by potešili, tiez sa nam samozrejme zvýšili naklady.. ale dokážem vyžiť aj bez nich, sú ľudia ktorým táto suma realne prilepší na životne dôležité veci..
@river_song ved vsetci jej verime, no, len takto prispievame na vyzivne za niekoho, kto by mal na svoje dieta platit sam a nie, aby sme sa skladali my vstetci. Tvoj muz riadne prispieva, stara sa, ako k tomu prides Ty, ze aj Ty nedostanes? Lebo si si "zial" vybrala dobreho partnera, ako otca svojich deti? Viem, kruto napisane, ale zial takto to je. Ak davaju, maju dat vsetkym
@mk1111111111 ano, ja to chápem.. preto píšem ze mna by to tiez potesilo.. zdoraznujem to potesilo.. každá suma navyše potesi., jasné.. ale niekoho to zachráni, zaplati mu to dalsi mesiac v teple, deťom zariadi paradne vianoce... Chápeš... Je fakt ze každému sa zvýšili naklady.. my si zafrfleme, ale dalej mozme fungovať bez toho ze by sme nejako speci utahovali opasky.. ale niekomu toto zdrazovanie totálne prekopalo celý doterajsi komfort a zivot.. a je viac-menej jedno ci preto, ze sa v puberte blbo ucil a teraz nemoze najst dobre platené zamestnanie, alebo je proste niekto pohodlný a nechce si najst lepšiu robotu.. aj takí ludia maju deti, ktoré na to potom doplácajú. Takto maju aspoň niečo..
@river_song aj ja to chapem, suhlasim so vsetkym - zdravotne postihnuty, siroty, opravnena hmotna nudza- samozrejme nie prizivnici, ktorym sa nechce robit, nesuhlasim s vyzivnym, o to sa ma postarat otec a nie my, alebo potom teda prispiet vsetkym detom
@river_song a myslíš že tých 100€ akože ich úplne spasí hej?
@river_song nech to potom nevolajú protiinflačná pomoc. Lebo to evokuje že by to malo pomôcť všetkým ktorých zasiahla inflácia. Nech to volajú pomoc nezvýhodneným alebo ako...
https://www.upsvr.gov.sk/social-affairs-and-fam...