Neviete ako to je s projektom pracuj, zmeň svoj život szčo? či sa dá požiadať aj teraz alebo to bolo možné len do decembra 2020? Na stránke úpsvar nie je nič napísané.
@daniela1911 ďakujem za info......dnes idem na úrad, tak uvidím čo mi povedia....
@daniela1911 pani na podateľni mi povedala, že ešte poskytujú, že si mám podať žiadosť emailom..........všetko som pripravila, kopec času stráveného za pc a nakoniec mi volali z úradu, že už neposkytujú pomoc.......skončila v decembri.......tak prečo zavádzajú ľudí a poskytujú zlé informácie...........typické slovensko........pracovníčky dosadené a neschopné...........celé zle...........
@juliatriscova vieš, žiadosti schvaľujú alebo neschvaľujú podľa peňazí. Kľudne povedia, že berú a za dva dni po tom ich zasadnutí s komisou, už peniaze nie sú.
@daniela1911 pochopila by som, že keď ide o týždeň ale nie o takmer 2 mesiace........neschopnosť........
Dobrý deň, nejaké zmeny? neviete?
@tatapipka žiadne zmeny... peniaze nie sú...
@tatapipka oficiálne je pozastavená od 11/20, len aktivita č.3 - zamestnávanie uchádzačov
@juliatriscova určite sa dá požiadať, a mali by byt aj peniaze. Koncom novembra už neschvaľovali ani žiadosti. Potom zas až ku koncu decembra.