Dobry den chcela by som sa informovat ohladne prace ci niektora z vas ju robi alebo nie. A ak robi tak ze ci sa to oplati. No a k veci. Som 2 mesiac doma zdravotne problemy nemozem pracovat. Som na dohode zamestnana cize ziadne mesacne peniazky mi nechodia z poistovne. Len 2€ ako pn za cely nesiac mi pipnu na ucet. Nasla som si na internete chatujuci.com a druha praca je cloudworkers. Ktora je lespia a ci to nie je podvod. Chcela by som s tym zacat pomahat v domacnosti priatelovi lebo je na vsetko sam a chcela by som pomoct vo financiach. Lebo moje zdravotne problemy nie su tak ze viem kedy nastupim do prace. To praveze newem. Moze byt ze nenastupim uz vobec. Pisali tam ze to je na zivnost no ja nechcem zivnost otvarat.
@nnnuuunnn no moje zdravotne problemy neumoznuju mne nastupit do prace minimalne do konca tohto roku co bude dalej to newem
@vevuska2018 rozumiem, ale živnosť by si mohla a rozbehnúť si svoje podnikanie, handmade výrobky 🙂
@nnnuuunnn a s tymto skusenosti nemate ??
@vevuska2018 s tým čo sa pýtaš skúsenosť nemám.Ale ak chceš z domu robiť,tak si nájdi call centrum.Budes telefonovať z domu a dostaneš normálnu zmluvu.Ja to robím a som spokojná.
@vevuska2018 pozerala som tie odkazy ,čo si dávala a to vyzerá na nejakú erotiku,do toho by som ja nešla.Ale to je len môj názor.Call centier máš plno a môžeš si ponuky vyberať.Staci mať doma len počítač,internet a sluchátka s mikrofonom
@lesanka845 ahoj a čo to obnáša takáto práca? Niečo ponúkať alebo čo? To vo vôbec nechodíš nikde len z domu či musíš raz za čas aj do firmy? Vieš poradiť nejakú takú prácu?
Podcasty teraz dobre vynášajú, ak je zaujímavá téma.
@slavomira236 ja pracujem len z domu Zaškolenie aj skúška ,všetko,prebiehalo on line.Ja neponúkam nič .volam pasívne projekty,pýtam sa a zapisujem do systému.Hovory vytáča systém ,ja nikoho nemusím zháňať.Smeny si plánujem sama a platená som od hodiny a bonusy k tomu.Niektore projekty sú zaujímavé,niektoré,nie ,ale mne to vyhovuje.
Jedno nechceš, druhé nemôžeš, tretie sa neda, tak aku pomoc čakáš?