Práca na dohodu a exekúcia

nikita002
28. dec 2016

doby den prosim vas chcem sa spytat kto rpbi na dohodu a ma exekuciu ......prislo mi upovedomenie o exekucii hned som tam volala a dohodla som si s nimi splatky nic mi ale neposlali popvedali mi ze to je dobrovolne.....hmm prosim vas po akom case posielaju zamestnavatelovi list ohladne exekucie???ked som volala vcera tak este ze cakaju nieco so socialnej poistovne a nasledne potom zaslu aj zamestnavatelovi .....som s nimi dohodnuta ze budem to splact boli ochotni ale zamestnavatelovi aj tak ze poslu ....to som chcela vediet ze kolko to trva asi tak ....a ci mae niekto skusenost s tym to aj ked to nieje velmi pekna skusenost no ale bohuzial

lubkavargova1
28. dec 2016

Ano, exekutor si zistuje cez soc.poistovnu kde sa pracuje a porom posle list. Zamestnavatel nasledne oznamuje kolko zarobis a ci sa da stiahnut nieco. Tebe musi ostat to minimum. Inak sa neda. A podla toho exekutor postupuje dalej. Moze ti aj na ucetsiahnut.

nikita002
autor
28. dec 2016

Ja nemam na seba ucet ani nehnutelnost .....a za kolko to pride cca vcera mi povedala ze este cakaju so socialnej papier .....ach boze