Rozbilo vaše dieťa televízor u známych a tí teraz požadujú náhradu škody? Vedeli ste, že to môže byť hradené z vášho poistenia zariadenia domácnosti? 🙂
Jedna vec je poistenie a druhá, či človek dostane aj nejalé peniaze, ak sa niečo stane. Je to potom 50% na 50% a na Slovensku ani polícia nepomôže, človek sa môže ísť len súdiť
@elis1985 ja z minulosti poznám skôr viac prípadov, kedy poistenie pomohlo- ako kedy ublížilo 🙂, samozrejme, treba sa pred uzatváraním akejkolvek zmluvy na všetko popýtať, aby človek potom nebol sklamaný. Napríklad takto rozbitý TV (u niekoho, kto nežije s nami v spoločnej domácnosti), treba obhliadnuť pracovníkmi poisťovne a doložiť doklad o kúpe tovaru.
@mawka forum/peniaze a úrady/poistenie...veď som tu správne, či? 😉
a ty si cisto len tak nahodou poistovaci poradca. teda agent ci ako sa to vola po novom... ludia maju uz koprivku ked pocuju slovo poistovna a ci nahodou poculi o hentom a tamtom..
@mawka 😀😀 ...ked sa myškou postaviš na moju fotku otvori ti okienko že pracujem tu na koniku- verim ze nieco vies o ambasadorkach roznych spolocnosti..🙂
Dakujem ti za názor, ale aj tak verím, že podkategoria Poistenie v tomto Fore je určená aj pre mamičky, ktoré potrebuju poradit, zistit nazory na rozne druhy poistenia, vysvetlit alebo aj s niečim konkrétnym pomôcť🙂
@katkamario máte pravdu,toto sa stalo aj môjmu synovi,že boli na návšteve u známych a dcéru nejako deti sotili a rovno do televízora.Mali toto poistenie vo Farbičke-zodpovednosť.Uhradila poisťovňa za nový televízor,lebo ten sa už nedal opraviť.Suma bola 1080€.
@mar005 ano, presne, mnoho ludi ma dnes automaticky poistenu nehnutelnost (najma ak maju uver) a na domacnost sa akoby zabuda....pritom nejde o vysoke sumy (ročne) 🙂
Preto ma zaujima, či vobec ludia vedia aj o inych jeho vyhodach 😎
😉 😎 ☹ 😝
@katkamario - vedia...
tak potom je všetko tak ako má byť 😉 😀 😎 😅
@katkamario poistenia su jeden obrovsky podvod. Ja som zase na rozdiel od teba nepocula o jednom jedinom pripade, kedy si poistovna nenasla dovod, ako z vyplatenia skody vycuvat.
my v ramci domacnosti mame aj poistenie zodpovednosti za skodu - a tam je presne toto...
ked niekomu spadne skridla z nasej strechy a rozbije mu sklo na aute - mame to pokryte. Ked niekomu nieco znici moj pes - mam to pokryte.... a podobne.
@ckatka ano, presne tieto výhody som mala na mysli, dakujem🙂....super, že vieš ako a na čo všetko môžeš správne využiť svoje poistenie
@katkamario mozno by som ani nevedela - ale stalo sa mi presne toto - ze susedovi spadla skridla na MOJE auto - a on poisteny nebol, musel mi to zacvakat (teda - nemusel, ale bolo to korektne)...a vtedy sme sa zacali zaujimat, ze ci to nasa poistka zahrna, a viacej sme sa v tom zacali vrtat...
Ja osobne by som neodcudzovala poistovne ale jednotlivych pracovnikov poistovni, kedze vacsinou za to mozu oni ze ludia maju odpor voci tomu. Cele to vsetko vlastne stoji na pracovnikovi, ktory poistku uzatvara ako vam to vysvetli a ci vam da poistenia vyhodne pre vas a nie poistenia a sumy vyhodne prenho aby co najviac zarobil. Mnoho financnych agentov ide prave za ziskom a nie za to ze ma pomahat. A samozrejme kazdy ma este zafixovane to ako poistovaci dakedy v davnej dobe chodili po bytoch a domoch a ludi otravovali a ponukali nezmyselne 33korunove poistky, ktore im boli na nic. Berte financnych agentov (samozrejme nie tych co idu za ziskom ) ako butlavu vrbu ochotnu pomoct vam 24hodin denne 7 dni v tyzdni. Verte mi ze aj takych najdete 🙂
@ckatka ano, velakrat sa ludia zaujimaju o poistenia v čase ked je už neskoro...toto bol teda ten lepší púrípad🙂 inak, milý sused- v dnešnej dobe sa to už málo vidí 😉
@ninahandmade tak toto si krásne napísala- plne súhlasím 😉 ...a dodám, že velmi dolezita je aj opora a pomoc po "spolupraci"
@katkamario na ten kontakt po spolupraci casto zabudaju agenti a myslim si ze ten je najdolezitejsi . Nie zarobit na ludoch ale dat im servis a hlavne oporu v kazdej zivotnej situacii. Kazdy si mysli, ze agenti su bezcitni no ja poznam takych, ktori prezivali spolu s klientmi ich zivotne udalosti ci dobre alebo zle a videla som ze im boli neskutocnou oporou. Ale vzdy sa predava lahsie zla reklama ako ta dobra, bohuzial je to tak.
@ninahandmade ano, taky clovek ma byt ako rodinny lekar 😀 stale po ruke...tiez mam dobru skusenost 🙂
@katkamario - stale po ruke?? To akoze ked budete mat 150 klientov, budete stale po ruke???
To potom si asi ani nepospite...
@mar005 ked ta to teda tak zaujima..... za celu niekolkoročnu prax som mala 24 klientov, ktorym sa venujem aj teraz 🙂 ked niečo potrebuju vzdy mi mozu zavolat a ja viem, kde im koho mozem odporucit🙂 ....a ani 150 nie je az tak vela 😉