Poznáte niekoho z Generali poisťovne?

lucinddas
11. feb 2013

Ahojte, potrebovala by som zohnat kontakt na pana Mgr. Martina Fucika z Generali poistovne. Neuznali nam poistnu udalost, ktoru nam mala kryt havarijna poistka auta. Pisem odvolanie, kedze si poistenie riadne platime a ziadny dovod na zamietnutie nevidim. Chcem sa, ale priamo skontaktovat s tymto panom, kedze ma pravomoc rozhodnut. Dakujem za pomoc.

lucinddas
autor
11. feb 2013

No tak dievcata pomoze mi niekto?

sissy27
11. feb 2013

@lucinddas a priamo do poisťovne si volala, aby ti naňho dali kontakt? 😕

sisaha
11. feb 2013

@lucinddas likvidatori su ako nedobytna pevnost...k nim sa len tak nedostanes. Mozes si zavolat ich infolinku, nahlasit cislo poistnej udalosti a nechat mu odkaz aby ti zavolal on...Mal by sa ozvat..

zuzulica
11. feb 2013

Prečo nezavoláš do Generali a nevypítaš si? To ti asi nepomôže jeho kontaktovať, on asi aj tak len tie papiere podpisuje. Inak vybrala si si asi najhoršiu poisťovňu... 😒 Veľa šťastia prajem

andreah25
11. feb 2013

@lucinddas zavolaj predajcovi, ktorý Ti poistku robil a požiadaj ho o pomoc pri riešení Tvojej situácie. Ak je ten predajca človekom na správnom mieste, tak Ti isto pomôže. Ale na likvidátora Ti nikto priamo kontakt nedá - bolo by to ovplyvňovanie. Treba si však určite žiadať presný dôvod zamietnutia poistného plnenia a nenechať sa odbiť.....

trish31
11. feb 2013

@lucinddas nerobil ti on poistku osobne?Aky dovod ti dali,ze ti neuznali poistnu udalost?

lucinddas
autor
11. feb 2013

Pan co robil poistku by rad pomohol, ale nema ako, teraz su vsetci sprostredkovatelia na zivnost. Aj obhliadac bol prekvapeny, ze nam to neschvalili. Napisali, ze udalost vznikla nespravnou obsluhou. Co je podla mna blbost, lebo sa to stalo tak, ze manzel zabudol po natankovani a zaplateni hadicu v nadrzi a pohol sa prec. Po par metroch ho trhlo a odthlo mu naraznik.

betka22betka
11. feb 2013

@lucinddas ked je ten pan na zivnost, tak to znamena, ze Ti nemoze pomoct? provizie za Tvoje poistenie bere. Ma sa o Teba aj starat a mal by Ti radit a pomahat pri vybavovani poistnych udalosti. To kam sme uz dospeli?! Nerozumiem tomu

betka22betka
11. feb 2013

poistovne Ti slubuju vsetko aby Ta získali a ked im platis. Ak mas od nich dostat Ty nejake peniaze, tak robia vsetko, aby nemuseli platit.

milagrosss20
11. feb 2013

@lucinddas no ale to bola jeho chyba pretoze on tam toto zabudol...keby to nezabudol tak je to ine...aspon ja si to tak myslim...

lucinddas
autor
11. feb 2013

Ved on mi aj poradil ako odvolanie napisat, len chcem, aby si to precital niekto iny ako ten likvidator, co to zamietol.

lucinddas
autor
11. feb 2013

Milagrosss Ale to je princip havarijnej poistky, ze ak si sposobis skodu sam sebe, tak ti.ju uhradia nie? Ved aj ked niekde nacuvas a odtrhnes si naraznik, tak to je tvoja chyba a uhradia ti to.

lucinddas
autor
11. feb 2013

Asi mi nikto neporadi ☹

zuzulica
11. feb 2013

@lucinddas To by ti fakt mali vedieť normálne na pobočke pomôcť a fakt nechápem prečo to neuznali. My sme tak s bránou na garáži rozbili auto a kooperativa to normálne uznala, šak preto si človek tú poistku platí...Inak to, že sa ten tvoj sprostredkovateľ vyhovára neberiem, mne chalanisko, čo mi robí poistky vybavuje všetko, len zavolám, čo sa stalo a vypíšeme papiere a o nič viac sa nestarám a tiež sú externá firma...Ale viac krát som počula, že Generali má problém vyplácať peniaze...Len sa netreba vzdať

philos
4. mar 2013

@lucinddas popíšte presne čo sa stalo. Aký druh havarijného poistenia to je? Autoprima, Autoprotekt, Superauto?
Aká je výška spoluúčasti?
Poprípade mi pošlite číslo návrhu zmluvy ja to zistím, vybavím

nikaaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikaaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikaaaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz