Pozickaren.sk skúsenosti?

kusika
4. jún 2019

Dobrý deň. Máte s nima skúsenosti? Od partnera pýtajú 180 € dopredu . Dá sa im verit? Dakujem

amelia000
4. jún 2019

@kusika :D odpadnem...clovek co nema a potrebuje si poziciat tak od neho pytaju peniaze dopredu? To sa nerobi a tusim ze to je aj mimo zakona toto. Takze nie nebrat z tamad nic a nepkatit im nic

timetotime
4. jún 2019

ako pockaj absolutne som sa teda v tom stratila. oni chcu od neho dopredu 180 za to , ze mu oni potom nasledne pozicaju a ty sa tu este pytas, ci je to ok???????

kusika
autor
4. jún 2019

Oni chcú 180 od neho ze vraj za overenie totožnosti. Nepýtam sa či to je ok . Mne to nesedí. Len sa pýtam či máte skúsenosti s takým niečím. Či sa im dá veriť.

ivanka12311
4. jún 2019

Určite nebrať od nich pôžičku 🤦... už len to že pýtajú nejaké peniaze je úžerníctvo.Radsej zájdite popýtať sa do banky Poštovka má dobré pôžičky s nízkym úrokom 🙂 mala som od nich a spokojná

kusika
autor
4. jún 2019

@ivanka12311 to isté som mu navrhla aj ja ,že radšej touto cestou ísť. Ďakujem tak aj urobíme. Tiež mi to bolo čudné, došiel s tym z roboty . Hneď som povedala ,určite nie peniaze dopredu

vikusjk
4. jún 2019

Urcite by som do toho nesla. Tieto na oko lahke sposoby pozicania penazi koncia odrbanim ludi. Bud preplatia strasne vela, v poplatkoch zaplatia sumy navyse, a este sa clovek lahko dostane do problemov a exekucii.

kusika
autor
4. jún 2019

@vikusjk ďakujem za radu

hettinka
4. jún 2019

@kusika takéto spoločnosti sú cesta do pekla ... priateľ nech zváži pôžičku a ty zváž zotrvanie vo vzťahu s človekom, ktorý si mieni od nich požičať.

usla35
4. jún 2019

To neber, to vobec nie, vas znicia.

vikusjk
4. jún 2019

@kusika nie je za co, je to len moj osobny nazor ;) Ak uz potrebujete surne pozicat, tak su aj doveryhodnejsie spolocnosti, pripadne banka.

dopolbokaodrata
4. jún 2019

@kusika Česi na to majú krásne slovo "lichva".

vikusjk
4. jún 2019

@kusika Postovka mala donedavna akciu, ze pozicaju tusim do tisicky bez uroku. Svokor chcel vediet, ci je to ozaj tak, tak som to studovala a bolo. Podmienka bola mat u nich ucet, ale inak ziadne poplatky tam neboli. Splatnost bola dost dlha, t.j. nizke splatky.

bert22
4. jún 2019

najskor by som si isto poobiehala banky. ta v ktorej mate ucet by vam mozno pozicala najskor. ako taketo praktiky sa mi teda moc ciste nezdaju a to nechcem radsej ani vediet, co by ste zaplatili na urokoch

alexandra1990
4. jún 2019

Všetky ponuky,kde pytaju peniaze do predu su podvod!Zaplatis 180 eur a neuvidis ani pozicku ani svoje peniaze!

zirafienka
4. jún 2019

Toľko sa o nebankovkách popísalo, že sa čudujem, že ľudia takým podvodníkom ešte naletia.

kusika
autor
4. jún 2019

@amelia000
@ivanka12311
@vikusjk
@hettinka
@usla35
@vikusjk
@dopolbokaodrata
@vikusjk
@bert22
@alexandra1990
@zirafienka Ďakujem vám všetkým. Ja to určite nevezmem a ani priateľ už nie . Pochopil to snáď...porozpravali sme sa ,ale chcela dom tymto ešte zaduplovat ,že fakt som mu neporadila zle .vidím, že máte taký istý názor ako ja. Diskusiu zmazam. Ďakujem za rady.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zirafienka
5. jún 2019

@kusika to som chcela napísať, čo @ptmt1011, bola by škoda mazať, možno ju nájde práve ten, kto tiež potrebuje prečítať názory a rady na túto vec.

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
annamaria4
5. jún 2019

presne tak. ono je fajn aspon niekto kto nad tym uvazuje aj tu bude vidiet, ake maju praktiky a ze asi nie je vsetko s kostolnym poriadkom

kusika
autor
5. jún 2019

@annamaria4
@ptmt1011
@zirafienka ok nezmazem vypnem len upozorňovanie na temu

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
iivveettkkaa
8. jún 2019

@ivanka12311 Pokiaĺ nemusite neberte si pôžíčky nikde. Všetky banky a nebankovky klamú, ĺudia veĺa preplácajú na úrokoch, započítajú si všetko možné a nedodržia slovo. Radšej sa uskromniť, ako brať dlhy.... Skúsenosti.
Musíte si položiť otázku, prečo tolko ludí má na Slovensku exekúcie a nevládzu platiť? Má to svoj dôvod, čítajte na FB Centrum spravnej pomoci. Majú doať skúseností s pôžičkami.

iivveettkkaa
8. jún 2019

@amelia000 neverím im klamú