Ahojte brat poziadal o pozicku z vub banky cez IB. Volala mu pracovnicka banky, nadiktoval svoje udaje a pracovnicka povedala ze zatial to ma schvalene ale ma ist na pobocku vypisat ziadost. Nakolko ziadost musi byt podana manualne. Tak by ma zaujimalo ci to ma uz naisto schvalene a kolko trva schvalovanie,popripade vyplacanie. Dakujem
čo sa týka VUB - čky tak v tomto je ona veľmi dobrá, aj mne povedali že mám schválené a potom došla teiž len podpísať papiere... 🙂
Len k tomu dostane este nejake pripoistenie co mna robili nejakych 20e zakladne.. Neni tam ale tusim zaruka v pripade straty zamestnania ale zase si mozes poziadat o odlozenie splatok az na pol roka myslim.Ja som tam cez 3 roky a vzdy boli bezproblemovi.Ale to zavisi aj od vysky uveru.Mohla si dopisat aj sumu aspon cca lebo tych uverov je vela a kazdy ma ine podmienky 😉
Tak to uz ma myslim potvrdene len to musi dolozit pisomne a peniaze ma na ucte este v ten den Ja som brala 3000 za 70mes+20poistenie s tym ze prijem tam bol kazdy mesiac cca 500e..takze to je asi ten isty pripad 🙂
@marikaema oni to maju tak, ze vidia, kolko ma na ucte, resp. obraty ake ma a tak a proste ponukaju nejake kvazi predschvalene pozicky do urcitej sumy...
@marikaema ahoj, my sme brali z VUB hypotéku v sume 7000 eur, ale len na dva roky, súrne sme potrebovali, bola na moje meno, ale manžel splácal, pretože on má bankovú knižku a ja som dostala ponuku celkom výhodne, tak sme zobrali, v priebehu 12hodín sme mali aj schválenie. a pritom pri podpise zmluvy pracovníčka okolo toho že neviem či vám to schvália a podobne. ale viem že ešte som nemala peniaze na účte už mi stiahli 140eur, za to že sme požiadali o hypotéku.
Ja mám zlé skúsenosti z VUB alebo skôr s pracovničkami, neochota a podobne. Raz som tam šla sa poraiť ohľadne toho, že nejako nevychádza splátka že či sa s tým dá niečo robiť, lebo mesačne sa platilo 331,01 eur a na to som dostala odpoveď - viete ale keď ste žiadala o úver, tak ste podpísala papier že viete platiť, to bolo pred 2 rokmi, takže som len na pracovníčku pozerala že čo? ochota, čakala len na to aby som odišla a ona aby si vybavila súkromný hovor druhý prípad, už sme končili so splácaním a som sa šla spýtať, že keď ja vypočítam splátky tak mi nesedeí konečná suma ako je v papieroch čo máme splatiť, rozdiel nejakých 170eur, no nemám chuť opät zaplatiť aj toto. tak pracovníčka "ochotná" mi hovorí - to viete každý mesiac iný ? úrok ale tá suma sedí a je v poriadku. a pýtam sa aj mi príde niečo že splatený úver a podobne a pozerala na mňa akoby som neviemč o chcela od nej. a do tretice : prišla mi sms, že onedlho vám končí úver a bla bla a neprešlo ani 5 minút a tá " milá " pracovníčka z banky mi telefonovala, že majú pre mňa ďalší úver, ponuku, no ma nasrala, tak som jej povedala, že bola som za vami v pondelok, boli ste nenormálne ochotná a ak budem chcieť ďalší úver tak ja sama sa ozvem a dovidenia.
a ďalšie na IB som mala že posledná splátka bude v sume 322,19 eur, to isto nakoniec mi stiahli 331,19eur. Reku fajn!
@lalinko2010 on poziadal z vub len preto lebo tam ma ucet,aj moja md chodi a aj priatelova vyplata bude uz odteraz....dokopy doteraz tam bolo vyse 1000 eurovy obrat a predsa neschvalili......poziadal o 1500 eur,volali mu ze to ma predschvalene, prisiel do banky tam mu ponukli 4400 eur, odoslali ziadost a odpoved prisla naspat ze je neschvalena...lenze dovod neudaju,nema ziadnu pozicku..nie je ani v uverovom...tak pracovnik pobocky mu povedal ze sa ma vratit o mesiac....ale uz som pozerala uvery z inych bank....a v raiffeisen maju dost vyhodne uroky tak neviem
@marikaema Ak si je istý, že nikde nič nemá, plat je dobrý a pod. tak môže byť problém napr. v zamestnávateľovi - kde pracuje?, nebolo tam nedávno prepúšťanie?, alebo nemôže byť evidovaný niekde ako dlžník - napr. zdravotka, sociálka a pod.?
Najskôr treba vylúčiť všetky možnosti čo sa mohlo stať a potom až ísť do inej banky, pretože každá zamietnutá žiadosť zhoršuje bonitu a do budúcnosti si môže urobiť kvôli malej sume dosť problémy.
Ahoj ja som si brala tiez s Vubky.Schvalili mi behom dna na druhy den som prisla podpisat zmluvu a prislo mi to na ucet :- ale ja som ziadala osobne tak neviem ako to je cez internet ale volala mi hned v ten den 😉