Pôžička z nebankovky - rady

lubimesastale100
8. jan 2015

ahojte vedel by niekto kto sa vyzna poradit ohladom poziciek u nebankovky? comu sa vyvarovat a ako nenaletiet...su vsetky sms pozicky odrb?

natalym
8. jan 2015

Nie sú. Fungujú, len si treba porátať či sa Ti to ozaj oplatí.

lambrett
8. jan 2015

netusim, take radsej neriesim a vyhybam sa zatial tomu uspesne. mala som vsak raz pozicku z tesca a uz ju mam aj splatenu, bola som spokojna a vsetko bolo korektne.poskytli mi ju vcase, ked mi banky nemohli este dat, lebo som pracovala vtedy kratko

damadama
8. jan 2015

@lubimesastale100 Prečo si chceš prosím ťa požičať od nebankovky?! Ako kukám, mala by si už mať aj malé bábo... Máš už nejaké úvery? Lebo to je podstatné..., a aj to, či si sama, či máš isté miesto po materskej... NEBANKOVKY URČITIE NIE!!!!! Sú toho plné médiá, že sú to úžerníci. A hlavne cez sms nevieš, aké majú zmluvné podmienky, aké úroky... Ak potrebuješ pomôcť a potrebuješ pôžičku, napíš mi tu IP. Robím finančného konzultanta, môžme to prebrať, zistiť, čo sa dá robiť (chodím aj do BA).

stanley02
22. jún 2015

Ako povedala damadama, nebankovky nie. Hoci môžu existovať aj nejaké poctivé, pravdepodobnosť, že na takú narazíš v tej kope, nie je veľká.

Ak môžeš, tak sa vyhni požičiavaniu. Ale keď sa to nedá a fakt potrebuješ požičať, tak radšej od nejakej známej banky a nie cez sms alebo nejakú neznámu firmu.

A ešte určite by si si pred výberom nejakej pôžičky mala zvážiť, koľko a ako dlho chceš splácať. Ideálne je, ak má banka nejakú kalkulačku, ako napríklad tu: http://www.mbank.sk/individualni/uvery/mpozicka... Tam si vieš pozrieť čo kedy ako splácať. Neviem, či to majú aj iné banky na svojom webe také kalkulačky, ale je to užitočné, lebo si vieš zvážiť, akú vysokú sumu vieš splácať.

veronicka12
24. júl 2015

Poskytnem serioznu pozicku. IP.

mobilbabie
30. aug 2015

@veronicka12 viac info ip prosím