V ktorej banke daju pôžičku okolo 1000e zamestnanym v rakúsku alebo nezamestnanym.alebo kde nepytaju ziadny doklad o prijme?
@miskacharly tak to by musel byť niekto padnutý na hlavu, aby sa nezaujímal, z čoho budeš splácať pôžičku... resp. robia to banky, kde máš vedený účet a vidia tvoje príjmy a výdavky a na základe obratu na účte ti môžu schváliť pôžičku bez dokladovania príjmu... ale ako novému klientovi asi sotva...
@miskacharly presne tak jedine banka, kde máš účet a príjem zasielaný pár mesiacov.
Ja som si brala na auto 9000e,v banke v ktorej mam ucet,vobec som nemusela mat ziadne potvrdenie od zamestnavatela. Asi to posudzuju individualne,tteba sa ist spytat do banky.
Ahojte, ak potrebujete vybaviť úver, hypotéku, poistku, stavebko, sporenie...čokoľvek, poprípade už niečo z toho máte a bodlo by Vám ušetriť na mesačných splátkach, ozvite sa KOŠICE a OKOLIE, nakoľko sídlime v Košiciach. Vieme vybaviť pre klientov výhodnejšie ponuky, ako keď si idete za okienko vybavovať samy, nakoľko my spolupracujeme priamo s riaditeľmi inštitúcií.
banka potrebuje mat istotu, ze mas prijem. bez prijmu ti nedaju pomaly uz ani nebankovky. aspon nieco z uradu prace musis mat alebo matersku, rodicak. a ked je niekto zamestnany v EU, v pohode daju. kopec kolegyn si bralo. len trosku viac papierovania a prekladov.