Pôžička v banke

16. sep 2024

Viete mi poradiť, je nejaká banka, kde mi vedia okamžite poskytnúť pôžičku vo výške 15 000€ bez dokladovania príjmu a s možnosťou platiť bez poplatku mesačne viac?

pukina
16. sep 2024

Slsp, ale musis byt jej klientom. cez aplikaciu si to vies za par minut vyklikat. prijem sa ale overuje pri kazdom uvere v hociktorej banke, tuto to maju nejako poprepajane, ze ti to tam rovno po zadani zamestnavatela overi.

autor
16. sep 2024

@pukina ide o to, že som na RD, manžel spláca jednu hypotéku. Chcela by som odkúpiť jednu prevádzku a na tu potrebujem tých 15 000. Je to zabehnuta prevádzka, viem aké sú tam obraty, čiže viem, že do 2 rokov by som to určite splatila. Možno aj skôr

melanta
16. sep 2024

Na rodičovský nedostaneš úver 15 000 nikde. Veď nemáš príjem. A zo zákona sú povinné banky a už aj nebankovky príjem overovať. Nech úver vezme manžel. To, že má hypotéku nemusí byť problém, ak má dostatočný príjem.

pukina
16. sep 2024

to ze manzel ma hypoteku nie je problem ak splna podmienku prijmu. tiez mame hypoteku a mensi uver k tomu, problem z toho nikto nerobil pretoze mame na to dostatocny prijem. avsak ak mas iba rodicak, tak zial si myslim ze ti na 99% uver nedaju, jedine manzelovi, hoci slsp ako jedna z mala bank akceptuje aj RP ako prijem.

lneviemmeno
16. sep 2024

Žiadna babka úver na RD nedá, ani nebankovka. A tobôž nie takúto veľkú sumu. Viem zo skusenosti, tiež sme skúšali, lebo manžel je živnostník ale ešte nemá prvé daňové priznanie, pričom plat má na hocijaký veľký úver, ale žiaľ nikde mu ho nedajú teraz a skúšali sme cezo mňa (tiež som na RD) a neúspešne. Čiže jedine viete skúsiť cez manžela ak má adekvátny príjem, môžeš mať na seba xxxx úverov ak máš dostatočný príjem.

martinbud
16. sep 2024

Možno vám to spolu vide a nemusí to byť dráhy spotrebak. Dá sa to aj inak, nemám ale info aby som to správne poradil. Keď tak napíš prosím.