Pôžička so záznamom v registri

sona897
27. júl 2022

Ahojte. Mate niekto skusenosti s pozickou so zaznamom v registri? Dostala som sa tam nedopatrenim. Pri ruseni kreditky mi este stiahli poplatok za vedenie a nevedela som o tom. Dostala som sa tak do minusu a nasledne mam koli par drobnym zaznam v registi dlznikov.. vyplatila som hned ako som zistila, ale to na veci nic nezmeni... Prijem mam slusny a ziadne ine pozicky ani dlzoby. Avsak ziadna banka mi teraz koli tomu nepozicia.. Potrebolava by som cca 5000e..
Predpokladam, ze jedina moznost je nebankovka. Vedeli by ste poradit nejaku serioznu?
Vraj Ammado je celkom OK. Urok vraj okolo tych 10% ale ziadne dalsie info ani recenzie som nenasla. Mate niekto skusenosti, pripadne nejaku ino? Poradte prosim.

Dakujem

janai1
27. júl 2022

@sona897 bola si v banke a zamietli ti to? Lebo toto je naozaj zanedbateľná vec

melanta
27. júl 2022

Čiže si bola dlžná 1 mesiac pár eur? Ak odvtedy uplynulo aspoň 12 mesiacov, niekde stačí aj 6, tak kvôli tomu ti úver nezamietnu.

sona897
autor
27. júl 2022

Ano v Banke som bola. Tak som to zistila, ze som v registri. Zamietli mi pozicku s tym, ze vraj mam zaznam, ale nepovedali mi kde, tak som poziadala o vypis zo SRBI aby som vobec zistila kde. Tak som sla do tej danej banky. (uz som v inej, preto som rusila kartu a ucet koli vysokym poplatkom) Tam mi povedali, ze uz som v omeskani 4 mesiace a vraj mi poslali aj upomienku a preto som v registri. Samozrejme nic mi neprislo. Skoro ma roztrhlo. Hned na mieste som vyplatila asi 30e. Co bol velky problem, pretoze uz v banke nemam ucet ani kartu ani nic, takze som ani nemala ako to vyplatit a peniaze odo mna zobrat nehceli :D az ked som spravila bordel tak to zrazu slo.. Od vyplatenia ubehlo uz vyse roka, myslela som, ze taka blbost je premlcana ale znovu mi pozicku zamietli s tym, ze mam zaznam v registri. Poziadala som aj banku o zmazanie zaznamu a to mi zamietli.

nikpa
27. júl 2022

@sona897 skús Home credit, kamoške teraz schválili aj napriek tomu, že inde mala problém

sona897
autor
27. júl 2022

@nikpa Volala som tam, ale nazeraju zo registra. Nechcem zbytocne ziadat ked mi to mozu zamietnut, lebo aj zamietnutie pozicky idu do zaznamu SRBI

lindusss2016
27. júl 2022

@sona897 vcera sme sa akurat informovali ohladom hypoteky v csob, kde pozeraju ten register az 5 rokov dozadu, tiez nam tam asi pred dvoma rokmi vzniklo nedopatrenim nieco, co sme vyplatili hned dalsi mesiac a pani v banke vravela, ze by to nemal byt problem, ze oni pri tom registri pozeraju aj to, ako ten dlh zvnikol a ako sa k tomu dlznik postavil, ci to hned riesil a pod. Takze v tvojich par eckach by som problem nevidela, treba skusat aj ine banky, alebo sa spoj s nejakym financnym poradcom, urcite ti pomoze