Ahojte založila som si účet v Raiffeisen bank. Majú teraz ponuku 1000€ s 0% úrokom . Splátka okolo 10€ na 8 rokov
Peniaze plánujem investovať do akcií . Dobrý nápad ?
nie je to dobry napad
kebyze povies do realitneho , alebo do zmiesaneho portfolia.. ale kazdy je inac rizikovy
@vanilkovazmrzka toto považujem za.dobry dlh
rob ako myslis
Ahoj, ta banka je ako tatra banka. Ja som zložila živnostenský účet v tatra banke, a bez môjho SÚHLASU mi poslali Business kartu s 1000e. Co mi banka aktivovala, už mi zrazali všeliaké pokuty sankcie, zhruba toľko, že som na nich podala trestné oznámenie co so mnou robili..
investovanie na páku... prečo nie, ak človek vie, čo robí a aké sú riziká
ak je to bezurocna pozicka, preco nie 🤷♀️ pripadne ju splatis skor ak by cosi
aj ked teda 1000€ investovanych nie je ziadne terno ale lepsich ako 0€ investovanych
ja osobne by som si urcite nebrala 1000€ na 8 rokov 🙂 ale okej
@petamich preco nie na 8 rokov? Je tam nulovy urok, takze nic nepreplati. Plus vzhladom na inflaciu, tych 10€ co bude mesacne platit, tak bude mat nizsiu realnu hodnotu.
A 1000€ je taka suma, ze by jej nemala ovplynit nejako zasadne ani uverovy ramec, ak by casom potrebovala iny uver. A ak by potrebovala, tak to vie vyplatit aj skor ako za 8 rokov.
@alenocka0802 tak pride mi to trosku absurdne to je jediny dovod 🙂 inak so vsetkym co pises suhlasim
je to uplne hlupy napad
Investičný horizont 8 rokov môže byť pre akcie krátky, toto treba mať na pamäti.
1000 eur by som investovala aktívnejším spôsobom, pomocou rebalansovania v 3. pilieri, kde sa dá klesajúcemu trendu vyhnúť a zviezť sa len na raste. Po 10 rokoch od založenia je možné vlastné úspory aj so zhodnotením vybrať. Toto by som však radšej robila s väčšou sumou peňazí.
Lepším spôsobom, ako zhodnotiť zadarmo požičaných 1000 €, je požičať ich za 7% ročne cez automatizovanú platformu.
Úroková sadzba má len informatívny charakter, výsledné hodnoty sa môžu zmeniť v závislosti od výšky výslednej úrokovej sadzby, ktorá bude určená bankou na základe posúdenia schopnosti klienta splácať Pôžičku.
tolko k tomu a ci splnas podmienky verejneho ake to su to je ta otazka
@jarka_black to je P2P cez ktorú platformu ? Ja používam bondoru
Redlee, Žltý melón... je ich teraz už veľa
Ja by som povedala, ze investovanie je na to, ked mas peniaze a chces ich zhodnotit. Nie brat si na to pozicku…