mamičky poradte neviete o neakej spoločnosti čo ponuka pôžičky aj pre mamičky na materskej dovolenke? 🙂 dakujem
tak tak zabudni na spolocnosti a popytaj sa len v bankach...
stavebna sporiteľňa dáva aj mamičkám na materskej
hanculka mne dali aj v providente ale iba 5000 sk a aj v pohotovosti len 5000 sk viac nedaju
V ziadnom pripade si neberte pozicku cez nebankove spolocnosti!!! 😲 ! Radsej, nech si vezme pozicku vas znamy, co zaraba, ked vam nechcu nikde v banke pozicat.
no tie nebankove spolocnosti...... 😖 😖 😖 ... doteraz sa nevieme zbavit tej dlzoby!!!! este rok a pol!!!! 😠
ja som na md a ucet mam tatrabanke. ta by mi dala pozicku?
Ahoj...ja som na MD a vo VUB mi sami ponúkli prečerpanie účtu do 300 eur...Možno aj tak by sa dalo ak ozaj súrne potrebuješ
@mananenka ja sa aj bojim ist ci by som tam neisla zbytocne
@dominika241 ked nevyskusas, nebudes vediet.....
@katren ty mas aku skusenost.?
@dominika241 ja nemam skusenost, ale pises, ze sa bojis, ci nepojdes zbytocne.....ak tam nepojdes, tak ani nebudes veidet, ci ti daju alebo nie....
@katren jaj to je pravda no d voma detmi cestovat to je aj dost aby v takomto horbu behali semnu .skusim ist v piatok co mi povia
prosim ta, len obchadzaj pofiderne spolocnosti ako pohotovost a spol..
Mne dali pôžičku aj v banke (Slov.spor.), samozrejme manžel je spoludlžník, ale pôžička je na mňa.
Na kadejaké nebankové spoločnosti si daj obrovský pozor, lebo oni lákajú dobrými úrokmi, ale zabudnú napísať, že ten úrok je mesačný a nie ročný. Takže v konečnom dôsledku to hrozne preplatíš.