Pôžička - Poštová banka

Dnes o 08:05

Ak nám schválili v poštovej banke pôžičku ale pani povedala že z tých peňazí treba vyplatiť ďalšie dve pôžičky, ale nepovedala, že to nie je podmienkou. Tak na účet pribudla celková cena a neurobili to tak že strhli a poslali ostatok. Tak musíme to urobiť?
Tým budeme mar viac splátok Ano, chápem. Ale aj si napríkad vyplatim len jednu, bude to ok? Či radšej sa mám popýtať. 🤣

biba_18
Dnes o 08:20

poštová banka to nekontroluje. ale je to dlhodobo nezodpovedné a neprezieravé, na tvojom mieste by som to použila na ten účel na ktorý si pôžičku brala…

petamich
Dnes o 08:23

Treba si preverit, ci v zmluve k spotrebnemu uveru nemas v podmienkach uvedene, ze do nejakeho terminu od nacerpania uveru musis zdokladovat splatenie tych dvoch inych uverov. Ak nie tak je to viac menej na tebe, nesplatit ich bude zrejme jemne nezodpovedne a ty si musis zvazit ako ta to zatazi, ked budes splacat 2-3 uvery namiesto jedneho a ci to zvladnes aj v neocakavanych pripadoch typu vypadok prijmu...

autor
Dnes o 08:27

A čo je na tom nezodpovedne? Platiť budeme tak či tak. A to je už na mne že či to zvládnem alebo nie. Ja to zvládnem. 😁 ja sa len pýtam, že či musím hned vyplatiť všetko. No pozriem sa do zmluvy. Ďakujem vam

petamich
Dnes o 08:54

Ak vám úver schválili s podmienkou vyplatenia iných úverov, predpokladáme, že to znamená, že ste nemali dostatočnú bonitu na to, aby vám úver schválili bez podmienky vyplatenia, preto tá poznámka o tom, že si treba zvážiť, či budete schopní splácať, to je celé.

maranco
Dnes o 09:01

Dostaneš sa do dlhovej špirály, príde nečakaný výdavok, alebo choroba/výpadok príjmu a si v koncoch. Radšej sa uskromniť, nemusíš mať všetko hneď a dlhy čím skôr splatiť. Treba rozlišovať čo je nevyhnutné a čo chcem lebo to chcem aj keď na to nemám.

butterflyeffect
Dnes o 11:15

Ak je to zmluvne dohodnute a nevyplatiq sa tie pozicky, tak sa to berie za porusenie zmluvy, tym padom negativny zaznam do registra a do buducna problem refinancovat, zobrat dalsiu pozicku, hypo atd… minimalne kym sa tie dalsie 2 pozicky nesplatia, plus nejaky cas potom….