Táto spoločnosť ktorá sídli "akoze" vo Francúzsku napísala mojej mame o pôžičke ktorú ponúkajú.
Ponúkajú 2 az 90 tisíc euro aj nezamestnaným 🙈!!! Moja mama staršia ktorá sa tomu nerozumie do toho sla a poslala im fotku občianskeho preukazu a svoj email... Nic nam nepovedala inak by sme ju upozornili poslali jej zmluvu ktoru ma prefotit a podpísať a poslať im to 🙈🙈🙈co ak na nu spravia podvod do. Kelu
@oli18 ja sa pýtam ci je to podvod nie z coho to budeme platiť
na 100% podvod...
Jasné, že je to podvod. Nič nebudete splácať, lebo jej žiadne peniaze nepošlú, jedine tak zneužijú údaje z jej OP 🤷 Môžu si zobrať na ňu pôžičku oni a až potom budete platiť 😢
Lebo vedia ze duchom slabší jedinci na slovo "sociálna" zaberajú a presne pre takých sú tieto podvody určené
@canis_lupus hrozne daco... Naletieť môže hocikto bohužiaľ... Ale svine su tí ktorí ktot robia debili
hlavne ries, ze im poslala foto obcianskeho, ved ho mozu zneuzit.
@deedol no však dobre ale co mam robit
kontaktujte policiu...
@misickahus333 ešte by sa dala nahlásiť "strata OP" a vybaviť nový
@misickahus333 OP by sa mal dať zablokovať, daj si do Google zneužitie občianskeho preukazu a hľadaj. Ale riešte to čo najskôr, hádam nebudete mať žiadne problémy, ak ho hneď zablokujete.
Určite hneď kontaktujte políciu, musia znehodnotit OP, a tak isto aj keď za dávala číslo svojej karty tak kontaktovať banku
Nahlasit obciansky na policii ako strateny, vybavit novy
K policajtom ziadat nove doklady ale hned nie o tyzden protokol o srrate doklady resp zneuzitia vypisu aj o takejto hodine
@misickahus333 normálne na políciu a zablokovať OP. Kľudne môžete povedať že staršia pani poslala neznámej spoločnosti foto. Moja kolegyňa blokovala keď chcela poslať mailom foto OP svojej finančnej a omylom zdieľala foto na FB. Síce si to uvedomila po dar minútach ale istota je gulomet
@misickahus333 na jej miste nahlásim stratu a.lebo ukradnutie OP a dám si vystaviť nový
@misickahus333 co najskor kontaktovat policiu a poziadat o zablokovanie OP.
Normalne nahlaste, ze clovek pod zamienkou vyhodnej pozicky vylakal udaje OP tvojej mami a mate dovodnu obavu, ze moze dojst k zneuzitiu jej udajov.
Neni to prvy ani posledny takito pripad ktory budu riesit.
@misickahus333 Zdravim prosim Vas a ta firma je nova pozicka? Tiez ziadaju prefoteni OP a vypis z uctu za 2 mesiace. Dakujem
Zdravim chcem sa opytat ci niekto ma skusenosti s firmou nova pozicka, vybavia pozicku online treba odoslat na ich email prefoteni OP a vypis z uctu. Vsade davaju upozornenia aby si ludia davali pozor, tak sa chcem informovat ci to nie je podvod. Dakujem za kazdu spravu.
@drobcek1979 určite
@misickahus333 Dobrý deň, môžem sa, prosím, spýtať, ako ste dopadli? Práve riešime podobnú vec a je to stres poriadny...
@drobcek1979 dobrý deň. Ako ste dopadli s tou novou požičkou ? je to ok alebo zase raz podvod. Ďakujem