Pôžička počas materskej

leona1234
14. aug 2024

Ahojte!
Som na materskej dovolenke, a chcela by som si kúpiť pračku. Len na to naraz nemám dostatok financií, len na splátky. V Datarte mi nedajú, tam som sa pýtala.
Sú spoľahliví v homekredite a podobne?
Ďakujem

titi22
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pribinak
14. aug 2024

@leona1234 v homecredite spoľahliví sú, otázka je či ty si spoľahlivá pre nich

annamalaga
14. aug 2024

Ahoj, kukni bazos, materská nie je príjem. Materská aj rodičovský sú na to, aby pokryli potrebu pre dieťa, treba sa ti ešte zadlžiť? Myslím že nie.

soldi
14. aug 2024

kym nezacnes pracovat pozeraj bazare, neber si pozicku na pracku. byvaju inzeraty aj na darovanie funkcnych pracok, pripadne za symbolicke ceny

andaluzia12
14. aug 2024

My sme skúšali cez homekredit kúpiť roboticky vysávač, nakoľko v TV išla počas majstrovstiev sveta v hokeji reklama, že môžeš nakúpiť v Nay elektre spotrebič na splátky bez navýšenia (cez homekredit).. Muž ma príjem 1500, ja 1200 (mame nie vysokú hypotéku a tiež nízky spotrebný úver, deti nemáme) a neschválili nám nákup a splátky!!! Tak sme si ho išli kúpiť v hotovosti… ide však o princíp, kto je potom vhodný adept na nákup na splátky keď my nie????

jaroslav81
14. aug 2024

@andaluzia12 buš ste presiahli úverový strop DTI alebo DSTI alebo ste mali nejaké omeškanie splátky a videli to v registry.

andaluzia12
14. aug 2024

@jaroslav81 ziadne omeškanie sme nikdy nemali. Zostatok hypo 65K, spotrebak 3,5K. Vysávač stal 430€, chceli sme ho na splátky len preto, že 43€ mesačne nepocítiš..

michal711
15. aug 2024

@leona1234 100€ na práčku nájdeš. My sme predali funkčnú práčku za 50€ takže verím že aj ty nájdeš takú nejakú

andrejkap123
15. aug 2024

@andaluzia12 potom ale nieco nehovoris… lebo s takymi prijmami, s takou hypo by vam to dali. Neexistuje ze nie… nejaky problem urcite videli vo vas. Bud splacanie, alebo o kolko deti sa starate? Kolko mate rokov? Kolko este budete splacat hypo? To su vsetko veci co do toho vstupuju a asi vam to teda nevyslo.

andaluzia12
15. aug 2024

@andrejkap123 deti nemáme, splácame načas všetko, nikdy sme nemali omeškanie!!, mám 33 a muž 34, hypo budeme splácať 24 rokov a spotrebak 3.. tiež nám je to záhadou…

andrejkap123
15. aug 2024

@andaluzia12 a dovod vam nepovedali? Potom naozaj nechapem preco vam to nedali ved podla
Opisu vyzerate ako super adepti pre nich.

jesenzima
15. aug 2024

@leona1234 nemať 400€ na práčku, ale mať dieťa, to je výhra 🙄 neber si pôžičku, to je začarovaný kruh, radšej pozri bazár. A to myslím v dobrom ...

stanulienkat
15. aug 2024

@jesenzima tiez som chcela napisat, ze v dnesnej dobe kupis lacnu pracku aj pod 400e. To kto uz dnes tolko nema? Za sociku sme dali za pracku niekolko celych platov. Hlava mi neberie, ze dieta si dnes spravi hocikto bez eura na ucte. Pan manzel je kde?