Dobry den,som tu uz viac rokov ale pisem kvoli sukromniu anonymne.Vie mi niekto povedat ci mi da banka pozicku po skusobnej dobe? Pracujem vo firme kde su so mnou spokojni a myslim ze mi predlzia zmluvu.Nikdy som ziadnu pozicku nemala,takze nemam skusenosti.Keby som banku poziadala hned po 3 mesiacoch,teda po skusobnej dobe,bude mi poskytnuta? Nemam ziadne dlhy nikde,co si asi banka overuje.Pozicka by bola vo vyske 2000€.Dakujem.
Dať ti isto dajú ale načo? Nedá sa ti z výplat zosetrit? 2000€ nie je koniec sveta, veď aj na kreditke má človek 1000€ do mínusu...
@katkaseiner tam je tiež ak sa nemýlim dáky úrok. Či
@katkaseiner na kreditke do minusu? asi myslis kontokorent, nie?
Musím súrne niečo riešiť a k mojim našetreným peniazom mi chýba ešte cez 2000€. A čakať kým ich našetrím už nemôžem.
Nemas v banke predschvaleny uver? "Dobri"klienti maju uz v ponuke napr v internetbankingu
Pozri si ponuky bank a kludne poziadaj. Ja mam napr. dobre skusenosti s mbank, urok v pohode a dalo sa aj predcasne bezplatne splatit, ak sa ti bude dat a budes chciet. Urcite nechod do povoleneho precerpania, tam su vysoke uroky. A kreditku by som tiez moc neodporucala, laka to minat.
@ajdika Mám VUB.
@eeffka Predtým som roky pracovala na živnosť .
Ak nemas ine uvery ani zlu credit history, nevidim dovod, aby ti nedali.
@ropucha6 Nie nemám žiadne úvery,nič.A dá sa vybaviť aj onnline pôžička alebo treba ísť osobne,nevieš? Ďakujem.
To, ze mas vub predsa nevadi, pozicku mozes ziadat v akejkolvek banke. Ja mam slsp a pozicku som si vtedy brala z mbank. Proste tam, kde je to pre teba vyhodnejsie.
Ak sa ti oplatí brať pôžička s úrokom cez 10% no prečo nie. Ale radšej by som to zvážil či sa to teraz ozaj oplatí.