Dobrý deň, viete niekto o súkromnej osobe, s ktorou máte skúsenosť, prípadne má dobré recenzie a poskytuje pôžičky na zmluvu? Skôr niekoho seriózneho ako súkromného poskytovateľa.Ďakujem 🙂
Zasa?
Aky je rozdiel medzi sukromnou osobou a sukromnym poskytovatelom? Banka je seriozna, pozicaj si tam..
Rucit domom, autom za 3 tisicky?
To je uz co za financna negramotnost.
Teší ma, že každý hneď len odsudzuje...
Som veľmi rada, že nikdy nikto nebol v zúfalej situácii...
Dieťa pred školou, manžel po infarkte, ja mám novú prácu, obaja máme rodičov dôchodcov s 400-450 eurovymi dôchodkami, rodina pomôcť nevie. Ani banky ani nebankovky nedaju až po 3 mesiacoch...
Prepáčte, že som sa opovážila niečo také čo i len opýtať!
Určite len tak v dnešnej dobe ti niekto len tak požičia a a s papierom si môže vytrieť tak akurát zadok. Vymožiteľnosť práva v tomto štáte sa rovná 0.Takže asi tak.
A prečo si nejdeš požičať z banky. Tam je to najistejšie a najjednoduchšie. Prečo TI banka nechce požičať.
@alickapusinka odpoveď je vyššie...mám novú prácu predtým som bola PN, až po 3 mesiacoch požičaju
@btt1291 samozrejme, že môžeš založiť nejaký majetok, tak napr. to auto, ak nie je pre teba kľúčové. Ale dom rozhodne nezakladaj. Nikdy nevieš čo sa môže stať - síce myslím, že dnešná legislatíva už neumožňuje takéto extrémy, ale bývalý kolega kvôli 20 000 pôžičke (ešte v korunách) prišiel o 3-izbový byt. Normálne skončil na ulici.
Nikto seriózny Vám nepožičia vyššiu sumu bez záložného práva na majetok. Nielen preto, že máte zjavne nejaký problém, keď svoju finančnú situáciu riešite takto.