Zdravim , má niekto skúsenosti s nebankovkou Maják ? Poprípade finzo.sk?
Asi tie peniaze potrebujes, ale ste pripraveni splatit 1200€ (urok 33-37%).
Mesacne po cca 40-90€ (podla doby splacania)?
Na osobnom účte nemáte predschválenú pôžičku? Tam stačí kliknúť.
@bluka2 Ale má. Včera mi jeden bezdomovec hovoril, že si dávnejšie požičal a že super, hneď mu poslali, koľko potreboval.
nechcem byť zlá,len aby potom nehúkal maják aj so sírenou spolu s policajtmi a exekútorom na krku..a to s tými bezdomovcami,tam asi platí,hlavne že sa ludia vedia podpísať.Dajú to asi hockomu.Ja som fakt vdačná že pôžičky a financie nemusím riešiť.Ale tie úroky majú neskotučné
@jarka_black Hm...no a to im bude vracat z predaja Nota bene, ci vratnych plechoviek a flias? Lebo casÿ z nich iz pracovne navyky nema a je problem sa zamestnať. Nechapem, ako z neho dostanu peniaze a naco mu pozičiavali...
@hellwant pozicali mu ked este mal byt/dom. Ale tie sialene uroky nevladal splacat + vydieranie a zastrasovani.....Zial vela ludi na to doplatlo, ze si pozicalo od uzernikov.😥
@zuzinka888 Presne tak.
Bezdomovcovi nepožičia nikto. Ale takýmto spôsobom sa bezdomovcom dá stať.
Realita: tento rok sa zvýšilo u mnohých Slovákov riziko nesplácania úverov. Jednoducho mnohí na to nebudú mať.
@zuzinka888 To ano, toto viem a je to svinstvo. Ale jarka pisala bluka2, ze bezdomovec sa jej chvalil ako dobre, ze mu požičali- toto musel byt iny prípad, toto nechápem. On uz bol bezdomovcom, tak to napísala. Jedine, ze nejaku casť pozemku by mal, ze by im to pripadlo.
@hellwant to bol sarkazmus.... 🙈
@jarka_black mňa to pobavilo 😀 ale očividne si zostala nepochopená.... dobrý level sarkazmu, oceňujem 👍
@zuzanka.zuzu Jaj taaak 😁
@hellwant citaj este raz. Ze mu davnejsie(vtedy este nebol bezdomovec) pozičali.
@zuzinka888 ale myslela to ironicky. Cele sa to doplietlo🙃 V pohode aspon sranda😉
Bol to sarkazmus. Ako forma. Ale založené na skutočnej tragédii.
Mala som kolegu, ktorý si požičal od nebankovky na staršie auto, pár tisíc. Nesplácal, z rôznych príčin. Dlh narástol na desiatky tisíc, keďže úrok bol vysoký. Žena sa s ním rozviedla a ešte predtým zrušila BSM - aspoň ona sa uchránila. On sa momentálne potuluje, ale nie je "klasický" bezdomovec, pretože pracuje na čierno a ako tak prežíva zo dňa na deň, má kde prespať. Pomoc s osobným bankrotom nechcel.
@blacksabbath ahoj, aj si zistila nejaké info ohľadom Majáku? Tiež mi ponúkajú možnosť požičať si.... Je to vraj forma p2p, pôžičky od investorov...
Dobrú skúsenosť s nebankovkou nemá snáď nikto, nie?