Pôžička od fyzickej osoby

3. dec 2022

Ahojte ženy,

veľmi sa hanbím no nemám na výber.
Potrebovali by sme pôžičku od fyzickej osoby.
Manžel bol doma mesiac pretože sme mali covid a nevedeli sme z toho vyjsť ja som tak isto PN takže nám nikto a nikde úver nedá už sme to skúšali.

Viete o niekom kto požičiava peniaze cca 300 eur?
Aj s nejakým úrokom ?
Najlepšie Humenné a okolie 40 km.
Ďakujem <3

tahomi
3. dec 2022

Cesta do pekla, oslov rodinu, kamaratov. Kvoli 309 euram sa nezaplietaj s uzernikmi. Pripadne nieco doma predaj - sperky, televizor, atd.
A btw, kvoli mesacnej PN by Vam isto pozicku nezamietli. Aspon pravdu pis.

melanta
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
melanta
3. dec 2022

Ako je písané vyššie, požičajte si od rodiny alebo priateľov. Alebo cez internet banking či apku si skús nastaviť povolené prečerpanie. Ak nie ste dlžníci a chodí vám príjem na účet, povolené prečerpanie vám banka dá aj počas PN.

melanta
3. dec 2022

@tahomi zamietli, žiadateľ určite nemôže byť v čase žiadosti o úver na PN, hoci by bol na PN len druhý deň.

tahomi
3. dec 2022

@melanta aj ked je PN nahrada prijmu pre zamestnanych? Dakujem za opravenie, pri tak malej pozicke by som nepredpokladala, ze je to problem. Ani pri povolenim precerpani napr?

draik
3. dec 2022

Trúfam si odhadnúť, že tu bude kus problému inde. Ak ide o normálne pracujúcich ľudí s nejakou bonitou, tak z banky budú mať x ponúk na povolené prečerpanie alebo menšiu pôžičku. O to viac, keď chce malú sumu. A za relatívne priaznivých podmienok.
V súčasnosti bez záruky vrátenia nepožičia nikto normálny, pretože by to ľahko mohol byť vlastne dar, teda nevymožiteľná čiastka.

autor
3. dec 2022

@tahomi Nemám dôvod klamať. Som už druhý mesiac PN.
Teraz nám nikde nič nedajú a rodina ? Tá nás dostala do tohto problému, tak asi ťažko teraz niekto pomôže. Prosím ak nikoho nepoznáte nesúďte. Sme proste na všetko sami.

sissy27
3. dec 2022

Mňa by zaujímalo, či ste hľadali aj spôsoby ako tých 300€ zarobiť a nenarobiť si ďalšie problémy… chápem, že okolo HU je iná situácia s prácou ako v BA, ale určite aj na východe teraz pred vianocami treba viac kuriérov, brigádnikov do predajní, skladov…

janinah
3. dec 2022

Keby napríklad mi visel na vchode oznam,že prídem vám umyť okná,upečiem koláče,postrážim dieťa,lebo nutne potrebujem peniaze a dotyčnú by som akotak zo susedstva poznala,tak veru jej dám zarobiť....keby mi na dedine šiel okolo človek,že pohrabem vám dvor,vidím,že asi na to nestačíte,tak mu dám zarobiť....ludia nie sú vynaliezaví,len pýtajú...aj ten bezďák pri kauflande len ruku otrča,ale keby mi aspon tašku s nákupom k autu odniesol,tak dostane aj 2eurovku..ale jeho to nenapadne...

jarka_black
3. dec 2022

Idú sviatky, napečte medovníky a predajte. V mojej rodine si pred Vianocami manželský pár vždy zarobí niekoľko tisíc pečením trubičiek a oblátok. Alebo ísť niekomu poupratovať - odporúčam appku Domelia.
Pre rýchlejšie peniaze - prečerpanie alebo spotrebák na osobnom účte. Tam to býva predschválené a nepýtajú sa, či ste PN. Pretože dlhodobo banka sleduje Váš príjem a výdavky.

autor
3. dec 2022

@jarka_black ďakujem vám za rady...no manžel sa vrátil do práce a ťahá ak víkendy a ja mám doma malé bábätko ale aj mňa napádajú rôzne veci v okolí susedstva tak niečo popri malej možno vymyslím.

ladyblcha
3. dec 2022

Ty si na PN popri md/rd ? 🤔

autor
3. dec 2022

@ladyblcha tá appka domelia v mojom okolí nemá ani jeden inzerát

ladyblcha
3. dec 2022

Ja som nepisala o domelii ale ked uz ju spominas, to ze nema v okoli ziaden inzerat, znie ako vyhoda, ze najdu len teba.
Ja sa pytam na pn pocas rd/md. To sa ako da?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
4. dec 2022

@ladyblcha som na rodičovskom a idem na operáciu keď som išla na PN bola som ešte zamestnaná

blacksabbath
4. dec 2022

Ahoj 🙂) určite to rieš s rodinou alebo oslov známych 🙂) tam úroky nikdy mať nebudeš keď im povieš v akej si situácii , není to hanba . Viem a poznám veľa nebankových spoločností, od toho daj ruky preč - príklad : minipožicka (česká spoločnosť kde ti požičajú 450€ ale naspäť chcú 578€ - podvodníci a neskutočne obrovské RPMN% . V banke ti dajú povolené prečerpanie na 1000% 🙂 . Platí sa len debetný úrok čo je asi 0.55€ za čerpanú sumu

patresska
6. dec 2022

Skús , nuxo, poprípade portsystem alebo zinceuro 🙂

blacksabbath
6. dec 2022

@patresska Ahoj 🙂 máš skúsenosti s ZincEuro pôžičkou? 🥺 Ak áno , napíš , ďakujem .

autor
8. dec 2022

@blacksabbath skúšala som som všetko čo si napísala no neúspešne ...naša banka už povolené prečerpanie neponúka

autor
8. dec 2022

@blacksabbath tam sú obrovské úroky

catherinah
8. dec 2022

Jedina moznost predat, čo máte doma- TV, tablet, nejaky iny spotrebic, ktory nevyhnutne nepotrebujete. Priatelom by som bez vahania pozicala, ale Vas nepoznam.

autor
8. dec 2022

@catherinah už sme to skúsili dali sme to do zastavarne.

luciferko13
19. dec 2022

Dobrý deň chce sa spýtať či niekto nepožičia va peniaze mám 3 deti no idú Vianoce nezaplatili nám v Nemecku sme natom fakt zle vrátim aj s úrokmi nepotrebujem veľa len na darčeky pre deti a jedlo nebol som ešte v takejto situácii je to hrozné 0940 237 951 keby náhodou dakujem