Pôžička na rodičovskom

sofi2030
22. sep 2024

Ahojte, chcem sa opýtať či viete o nejakej banke kde daju pôžičku, keď som na RP viem že v Prima Banke dávajú kamarátke tam prišla ponuka na 4 500€ po 6tich mesiacoch otvorenia účtu a chodil jej tam len RP ja som tiež v Prima Banke, ale žiaľ len 4 mesiace peniaze by som potrebovala hneď nemozem čakať ďalšie dva mesiace a čakať či príde aj mne ponuka z banky. Potrebovala by som len 1 500€ neviete niekto kde by mi ich dali? Kľudne aj z ručiteľom.

66simonka66
22. sep 2024

Myslím, že keď pôjdeš do toho sama, tak ti nedá žiadna banka, keby máš nejakého spoludlžníka, tak by to mohlo vyjsť.

arianna25
22. sep 2024

Pracovná zmluva a nejaké príjmy.

sofi2030
autor
22. sep 2024

@sofi2030 zabudla som dodať, že tiež poberám len RP

nelka93
23. sep 2024

@sofi2030 kamoške prišla predschvalena ponúka, tebe napríklad ale vôbec nemusí. Pre banku si absolútne nezaujímavý klient, čiže taky úver ti bez predschvalenky neschvalia. Viem ze v raiffeisen banke svhvalovali len cca 600 eur, ale teda len pokiaľ bolo jedno dieťa a dobrý klient, bez iných dlhov

ekira1
24. sep 2024

@sofi2030 predschválený uver je šitý na mieru, kamoška tam má zrejme také pohyby, že jej toľko vyjde. Ty si iný klient, iné pohyby, tebe nič ponúknuť nemusia.

sofi2030
autor
25. sep 2024

@ekira1 neviem odkiaľ viete, že aké tam má pohyby ona a aké ja 😂 lebo tu som sa nikde o tom nezmieňovala 😅

ekira1
25. sep 2024

@sofi2030 ja tvoje pohyby vedieť ani nemusím. Píšem, že banka poskytuje predschválený uver šitý na mieru. Podľa toho, aké sú pohyby na účte. Kamarátka ich má zrejme väčšie a banka jej uver predschválila. Ty nie si pre nich zaujímavá, tebe ho nenavrhli. Už si to pochopila? Ide o to, čo VIE banka, nie ja 🙄

sofi2030
autor
27. sep 2024

@ekira1 ako som už napísala kamarátke tam chodil len RP žiadne iné pohyby, mne tam chodí RP a ešte aj peniaze od priateľa keďže pracuje v zahraničí a každý týždeň mi posiela peniaze, takže moje pohyby sú na účte lepšie ako boli kamaratkine. Volala som do banky povedali mi, že na druhými mesiac to bude 6mesiac čo mám u nich otvorený účet a že uvidíme či mi príde ponuka alebo nie.

ekira1
27. sep 2024

@sofi2030 ešte banka berie do úvahy I kreditnú kartu a povolené prečerpanie. Každý mínus na účte.. tak len čakať, no..