Ahojte, chcem sa opýtať či viete o nejakej banke kde daju pôžičku, keď som na RP viem že v Prima Banke dávajú kamarátke tam prišla ponuka na 4 500€ po 6tich mesiacoch otvorenia účtu a chodil jej tam len RP ja som tiež v Prima Banke, ale žiaľ len 4 mesiace peniaze by som potrebovala hneď nemozem čakať ďalšie dva mesiace a čakať či príde aj mne ponuka z banky. Potrebovala by som len 1 500€ neviete niekto kde by mi ich dali? Kľudne aj z ručiteľom.
Pracovná zmluva a nejaké príjmy.
@sofi2030 kamoške prišla predschvalena ponúka, tebe napríklad ale vôbec nemusí. Pre banku si absolútne nezaujímavý klient, čiže taky úver ti bez predschvalenky neschvalia. Viem ze v raiffeisen banke svhvalovali len cca 600 eur, ale teda len pokiaľ bolo jedno dieťa a dobrý klient, bez iných dlhov
@sofi2030 ja tvoje pohyby vedieť ani nemusím. Píšem, že banka poskytuje predschválený uver šitý na mieru. Podľa toho, aké sú pohyby na účte. Kamarátka ich má zrejme väčšie a banka jej uver predschválila. Ty nie si pre nich zaujímavá, tebe ho nenavrhli. Už si to pochopila? Ide o to, čo VIE banka, nie ja 🙄
@ekira1 ako som už napísala kamarátke tam chodil len RP žiadne iné pohyby, mne tam chodí RP a ešte aj peniaze od priateľa keďže pracuje v zahraničí a každý týždeň mi posiela peniaze, takže moje pohyby sú na účte lepšie ako boli kamaratkine. Volala som do banky povedali mi, že na druhými mesiac to bude 6mesiac čo mám u nich otvorený účet a že uvidíme či mi príde ponuka alebo nie.
Myslím, že keď pôjdeš do toho sama, tak ti nedá žiadna banka, keby máš nejakého spoludlžníka, tak by to mohlo vyjsť.