Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, keďže mám momentálne nečakané výdavky potrebujem pôžičku, nie veľa, len ma tlačí čas. Poberám len rodičovský príspevok, problém so splácaním nemám, len nedokážem zdokladovať iný príjem. Viete mi niekto poradiť kedže mi už v troch spoločnostiach zamietli. Ďakujem ☹
Ahoj, pokiaľ máš účet v banke dlhšiu dobu a mášdobrú históriu tak by si mohla dostať debetku na ktorej by si mala nejaké peniaze a pokial by si to vedela vratit do 30 dní tak to budeš mať bez úroku, urcite si neber peniaze z nebankovky, je to najhoršie riešenie.
Banka mi neda, bola som tam, s providenton mám dobre skusenosti ale zo zahraničnia. Mám stretnutie s panom s providentu budúci tyzden tak uvidím co mí povie, dokonca mí nepriznali nejake dávky tak mí maju spatne doplatit, ale len pol roka, možno to postačí. Ja radsej uprednostnujem nižšie splátky a mať rezervu keby sa niečo stalo.
@janetta256 podla mna je provident to najhorsie mozne riesenie...nebankovka ta dostane aj o gate...
@janetta256 ja som tiez na rodicovskej a asi pred mesiacom mi volali z banky ze ci viem ze mi predschvalili pozicku aj ked som ja o ziadnu neziadala 😕 hned aj o kreditke zacala.....tak ja neviem, mam pocit ze davaju asi kazdemu 🙄
Já som bola v banke včera a bez šance a to som chcela len 500. Já chcem niečo s nizkymi splatkami a radsej dat viac keď mám ako si nedovolit splacat. Okrem balíku plienok a telefonu nic iné neplatim, ale prosté nemám teraz možnost dat tie peniaze dokopy behom dvoch tyzdnov.
V Poštovej banke majú úver, ktorý môžu využiť aj mamičky na MD (viď „Dobrá pôžička“ - https://www.postovabanka.sk/uvery-a-pozicky/poz...), treba spoludlžníka (napr. priateľ/manžel), občiansky preukaz a posudzuje sa bonita spoludlžníka.
@angelika_farkasova nič v zlom, ale matka na MD spolu so spolužiadateľom získa úver v každej jednej banke, nielen v PB.
Tu bola skôr otázka, či môže žena na MD sama bez partnera dostať úver - no a tu je odpoveď - nie nemôže, žiadna banka jej úver neposkytne, pretože berie do úvahy výšku max. 203 eur, čo je výška rodičovského príspevku a táto výška nedosahuje ani výšku životného minima matka plus jej dieťaťa, takže už vôbec nedosahuje možnosť na získanie úveru.
ahoj ja robím pre novú nebankovku pokiaľ potrebuješ, napíš do ip 😉
@jeppy mam záujem o úver som N materskej
@jeppy ahoj dávate áno na rodicak beriem 450€
@angelika_farkasova chcela by som si požičať vybavili by ste mi to
@janetta256 provident ti da urcite.alebo skus trila alebo ferratum