Ahojte mamičky aj nemamičky chcela by som sa spýtať či by mi niekto vedel poradiť niakú pôžičku keď pracujem na dohodu.Môj vedľajší príjem okrem rodičáku je 160€. Súrne potrebujeme tak ma neodsudzujte prosím 🙂 nemám nám kto pomôcť
@lilyianka nemá nám kto pomôcť s rodiny..priateľ je v registry nakoľko prišiel o prácu na 2mesiace takže automaticky ho vyhodilo ako dlžníka keďže tie dva mesiace nepracoval.
Ked niekto 2 mesiace nepracuje, stava sa dlznikom? To je asi zle vysvetlene...
@bluka2 tie dva mesiace neplatil takže bol v omeškaný
@adamko1822016 bohuzial ti neviem poradit, ale ak to nepotrebujes na nieco zivotu dolezite (zdravie na vlasku, na pravnikov ak si jednou nohou v base, ...), tak si ich radsej nasetri
Najlepsie sa vyhnut pocicke,skus radsej cez svokru pripadne znameho cez banku,nech daju jemu pre teba s tym ze napises,aj akonrucitelka papier u pravnika alebo dohodou,ze ak sa zamestnas na plny uvezok,prepisu pozicku na tvoje meno s svokru pripadne ochotneho znameho z pozicky vyhodia.Takze sa ho uz nebude tykat.Nebankovka je velmi zly napad,tebe nedaju nic a rodicak a 160 vedlajsi prijem neni slava.Skus si pripadne najst aspon jeden dom na upratovanie aby sa ti pripadna splatka lepsie dala splacat a uver alebo pozicka vas neohrozovala.Dalsia moznost,nastupit na plny uvezok pockat tri mesiace ale zmluva na dobu neurcitu a muz doma na rodicaku ak nezarobi lepsie.
Volila by som radsej to riesenie co navrhla denisa. S takymto prijmom ti da pozicku jedine nebankovka a to vo vacsine pripadov nedopadne dobre. Plus ich uroky v podstate nikto nekontroluje takze ti mozu pridat kolko sa im zachce. Aj poplatky si zvyknu vymyslat, od toho radsej ruky prec
@adamko1822016 no jedine nebankovka,ale teda to nech ti ani nenapadne,lebo sa do toho zamotas a veeela preplatis....
Kolko potrebujes pozicat? Rodina nevie pomoct? Muz je kde,otec deti?