Pôžička do 2 tisíc eur

ellieeee
4. sep 2015

Zdravím. Potrebovali by sme pôžičku približne 2 tisíc eur, viac nie. Je niekde taka možnosť požičať si takuto sumu ale tak ze ju splatime do pár mesiacov? Ze mozme si urcit koľko chceme dat? Napríklad 400€ mesačne. Ak ano neviete o nejakej banke co takéto poskytuje? Ale nie s veľkým úrokom ze požičiame si 2000 a vrátime 2500
Dakujem

bosoriak
4. sep 2015

@ellieeee Pokial viem, mBank ma pozicky bez poplatku za predcasne splatenie. My sme od nich mali uver, dali nam ho na 48 mesiacov, ale mesacne sme platili par sto eur navyse a o par mesiacov sme mali splatene.
Treba sa informovat v bankach, tam vam vysvetlia aj podmienky predcasnych splatok.

dominika6
4. sep 2015

@ellieeee
informuj sa vo svojej banke kde máš účet

linduska_
8. sep 2015

Vie niekto poradit kde je najlepsie si zobrat pozicku na auto s co najnizsim urokom a pritom vela neprerobit? Nemam s pozickami ziadne skusenosti. Bola som v Slov. Sporitelni, no tam sa mi to moc nepozdava, velmi vela sa preplati, lepsie je na tom Postova Banka. No stale som v stadiu zvazovania a budem vdacna za kazdu radu.

dominika6
8. sep 2015

@linduska_
my sme teraz riešili auto,tak sme si navýšili hypo o sumu ktorú potrebujeme a úrok nám vyšiel ten istý ako sme mali na hypo,aj počet rokov..len mesačne nám to navýšili o 40,-...

linduska_
8. sep 2015

@dominika6 Ja nemam hypo,takze to musim riesit individualne

dominika6
8. sep 2015

@linduska_
šťastná to žena 😀...
navrhujem obehať jeden deň banky v tvojom meste a nech ti urobia ponuky,vieš si to v klude doma porovnať..

8pete9
14. sep 2015

@linduska_
@ellieeee
Najlepsie si pozicat od rodiny ak sa da. Peniaze (uroky) ostanu v rodine, netecu banke. Mozte sa dohodnut na 3-5% uroku, tolko nikde nedostanete ani vy, ani ten co poziciava. Vyhodne pre obe strany. Samozrejme, dovera je nevyhnutna.

Ak chcete ist do banky tak skuste mBank. Ma dobre podmienky a urok do 10% rocne.
Ak kupujete nove auto, zistite si, ci sa neda platit na tretiny, stvrtiny atd. Niekedy to vychadza fakt vyhodne. Len pozor na skryte poplatky.

gegino
9. nov 2015

súhlasím, že urobiť si prierez trhom a čo vychádza najlepšie tak to využiť. Pozor však na poplatky a podmienky. Hlavne ak vieš dopredu, že to chceš vyplatiť skôr - aby to nebolo drahšie ako očakávaš.

ckatka
31. jan 2020

Hlavne je fakt úžasné zadlzovat sa takto....ako hypotéku pochopím, lebo nie každý má toľko peňazí na byt/dom a proste bývať treba.
Ale brat si úver na auto, ktoré je len pozierac peňazí? Pohonné hmoty, poistka, servis, parkovanie....
Rok dva vydržte odkladať a potom si kúpte, ak bez neho nemôžete byť.

Ak máte hypotéku- skúste si ju navýšiť, a znížiť percenta úrokov. Teraz sú dobré sadzby a na normálne auto by vám to malo vyjsť.
Ak hypotéku nemáte, vezmite si (malú), má najlepšie úroky a co najskôr ju predčasne splatte.