Pôžička bez ručiteľa ak poberám rodičovský príspevok?

nnikustek
27. máj 2019

Ahojte mamicky😃 prosim vas poradte mi a zaroven aj pomozte. Chcela som sa vas opitat ci by ste mi vedeli poradit kde by som dostala pozicku bez rucitela ked poberam rodicovsky prispevok a pridavky na deti. Viete ake to je v dnesnej dobe s peniazmi a ten rodicak to je strasne malo. Potrebovala by som tie peniaze pre svoje deti. Prosim vas poradte mi 🙏🙏🙏 dakujem

beky1813
27. máj 2019

Nedostaneš nikde a ak aj ano, tak za taky urok, ze sa nedoplatis

conspi
27. máj 2019

@nnikustek nikto Ti nič neposkytne...

0silvia0
27. máj 2019

@nnikustek a ako ju chceš splácať? z čoho?

nnikustek
autor
27. máj 2019

@0silvia0 ja nechcem velku pozicku potrebovala by som tak do 500€. Rodina mi nepomoze tak sa obraciam sem stym ze mi niekdo poradi kde by mi dali taku malu sumi.

zlatica99
27. máj 2019

Tak hej, ale vieš si predstaviť, koľko navyše z tých 500€ zaplatíš? To sa ti podľa mňa neoplatí... Nemôže ti požičať niekto z rodiny?

mondolina
27. máj 2019

@nnikustek
A z coho budes splácať

beky1813
27. máj 2019

@nnikustek to nie je mala suma, nebankovka, ak by dala 500, zaplatíš možno 1000 a keď nebudes splácať, tak dostanes take penale, ze sa z toho nevyhrabes

dopolbokaodrata
27. máj 2019

@nnikustek deti do škôlky /jasli a ty do práce, vybaviť od chlapa výživné, nečakať že ti niečo spadne len tak do klína. Z čoho chceš pôžičky splácať, keď nemáš ani teraz nič?

tosomja
27. máj 2019

Mne nedali mobil na splátky a to pracujem. Len na polovičný úväzok. Nexadlzuj sa, 500e ti pomoze mozno na mesiac, ale splácať budes musiet dlho a nie ako si myslis, ze po 10eur.

klarissa25
27. máj 2019

a z coho to chces splacat? Radsej sa uskromnite ale toto nie je dobry napad...

nnikustek
autor
27. máj 2019

@dopolbokaodrata deti mi do skolky ani do jasli nevezmu pretoze nepracujem. Si nemyslite ze som to neskusala!!!

nika3136
27. máj 2019

@nnikustek
Uvedom si, že aj keby si ju dostala, tak tie "peniaze deťom" nikdy nepôjdu, lebo ich ukrátiš ešte aj o to, čo splatíš na úrokoch.
Odporúčam ti nájsť si nejakú manuálnu prácu, ktorou si privyrobíš, niečo nakresli, uši, vytvor a potom to predaj. Uvidíš, že sa ti tie peniaze podarí časom získať bez toho, aby si musela platiť zbytočné percentá naviac

nnikustek
autor
27. máj 2019

@zlatica99 viem ze s 500e bude nejakych 800e....ale nemam na vyber....rodina sa na mna vykaslala a nemam mi kto pomoct.....😥

dopolbokaodrata
27. máj 2019

@nnikustek no tak si tu prácu nájdi a vezmú ti ich. Kto chce hľadá spôsob, kto nechce dôvod prečo to nejde.. A deti snáď majú aj otca, nie?

diewcatqoo
27. máj 2019

Neda ti nikto. Odkedy stat sprisnil poberanie poziciek, je potrebne dokladovat prijem vsade, aj u nebankoviek. Rodicovsky prispevok + prídavky na deti sa neberu ako prijem, je to socialna davka. Na tu ti nepozicia nik, jedine nejaka velmi, velmi pochybna institucia alebo osoba, ktora obchadza zakon a tam z tych 500e pri splacani nebude 800, ale minimalne 1000.

pribinak
27. máj 2019

maju deti otca? chod vecer upratovat, ked bude s nimi on

nnikustek
autor
27. máj 2019

@nika3136 ja tie penaize potrebujem pre deti.....viete....rodina sa na mna vykaslala ostala som sama!!! Mam dve deti a s toho jedno je este babätko a to si vyzaduje doat casutak teras momentalne cas nemam na to aby som nieco usila a podobne......

nika3136
27. máj 2019

@nnikustek
To nie je vôbec výhovorka.
Ak máš zdravé ruky a nohy, musíš to zvládnuť.
Od 19-tich žijem sama na opačnom konci republiky a keď bolo treba a malá mi spala, do 3 v noci (rána) som sedela a tvorila, aby som niečo mohla predať.
Pôžička nie je cesta.

dopolbokaodrata
27. máj 2019

@diewcatqoo keby len 1000, ešte dolámané obe nohy ak nebude splácať.

nnikustek
autor
27. máj 2019

@pribinak ano maju otca!!!!!! Ale ten je prec na tyzdnovkach dlho je prec.....chapete!!!!

nika3136
27. máj 2019

@nnikustek
Na týždňovkách a čo? Pracuje ako dobrovoľník bez platu? Ak neprispieva, treba si žiadať výživné.

dopolbokaodrata
27. máj 2019

@nnikustek a na tie týždňovky chodí zarábať alebo hrať golf? On ti peniaze nedáva? Však také základné veci si musíš poriešiť preboha🤦🏻‍♀️

beky1813
27. máj 2019

@nnikustek tak nech platí na deti. Treba poziadat o alimenty

diewcatqoo
27. máj 2019

@dopolbokaodrata ved to... nuz, kazdy si je strojcom svojho stastia. Suhlasim s tebou, ze kto nechce, hlada dovody preco sa nieco neda a kto chce, hlada sposoby, ako nieco dosiahnut.

0silvia0
27. máj 2019

@nnikustek ale veď otec sa musí postarať o svoje deti a nespoliehať sa, že oni a ich matka budú žiť zo sociálnych dávok....

diewcatqoo
27. máj 2019

@nnikustek na co potrebujes tu sumu? Odisiel vam v domacnosti nejaky spotrebic alebo deti nemaju co jest, nemas plienky, oblecko?

nika3136
27. máj 2019

@nnikustek
Vidím len kopec výhovoriek 🙂
Každopádne odpoveď na tvoju otázku - nikto ti nič nedá, máte smolu.

(Ale mimochodom nerozumiem tomu, keď je otec deti v zahraničí, tak je pracujúci, však? Tým pádom by mohli dať jemu. A ak spolu nežijete, tak máš dostávať výživné. Nejako je to u vás celé zaujímavé 🙂 )

pribinak
27. máj 2019

zlatko, ziadna banka ti nepoziacia. mozno ti pozicia nebankovka aj to pochybujem, ale ak ti pozicaju, tak za otrasny urok, taky, ze tie peniaze vysoko preplatis. tomu sa vyhni. ak ti chybaju peniazky, tak hladaj moznosi u znamych, ale v 1. rade pytaj od otca deti

queen_mary
27. máj 2019

Toto co je??? Ospravedlňte moj vylev, ale toto je presne vysoka skola zivota. Pozicia si niekde a potom bude #kiskatyuze. Mamicky, investujte do vzdelania svojich deti, lebo inak dopadnú takto. Netusi, kde, co, naco ma narok a chce si zobrat par penazi s 50% urokom. "muz je na tyzdnovkach", wtf?

diewcatqoo
27. máj 2019

@pribinak neda jej ani nebankovka