Chcel by som Vás poprosiť o radu, čo robiť v takejto situácii, pár rokov dozadu som si bral pôžičku P2P, keď bol problém, sami sa mi ozvali a všetko sa vyriešilo, mal som nejaké to obdobie problémy so splácaním a začali mi rátať rôzne pokuty a podobne, keď som nezaplatil na čas, problém je v tom, že sa im nedá dovolať, číslo je zrušené, na email zareagovali len 1-krát, že chcú celú sumu odo mňa, keď som žiadal o dohodu alebo riešenie, už mi neodpísali, pritom som im písal viac emailov, len minulý mesiac mi narátali zase nejaké eurá navyše. Prakticky so mnou nechcú komunikovať emailom, telefonicky sa nedá a neviem čo robiť, najlepšie by bolo dohodnúť sa na splátkach, ale ignorujú ma. Je to spoločnosť Peercredit, adresu majú niekde v Bratislave, neviem, či tam osobne ísť alebo čo robiť, v podstate ma ignorujú a stále navyšujú celkovú sumu, aj keď som poslal peniaze, tak to robia stále.
@novyclen92 oni s vami totiž nekomunikujú schválne. Lebo takto sú tie spoločnosti založené na úžere. Mali ste brať radšej peniaze z banky.
pozicaj si od normalnej spolocnosti ..vyplat co mas v tej pofidernej a splacaj na cas .. nic ine ti neostava
@novyclen92 koľko si si požičal, koľko si už celkovo zaplatil a koľko ti ostáva splatiť?
@maranco dlžím im 3000 eur celkovo, celé to nemám ako vyplatiť, niekedy to bola normálna spoločnosť, hocikedy mi zavolali, boli sa ochotný dohodnúť, ale niečo sa pravdepodobne stalo, že je to takto.
@novyclen92 mrzí ma to, ale minule som čítala článok občan za dverami. Podobný prípad pani si požičala 20 tisíc a po nesplácaní dlh 45 tisíc. Dokonca jej nejako podvodne dali podpísať rôzne papiere a teraz jej hrozí, že príde o dom. Najlepšie je spojiť sa s právnikom, ukázať mu všetky zmluvy. Prípadne vyplatiť dlžnú čiastku a viac sa s takými nezapliesť.