Dobry večer, nemáte skúsenosť s tým že cca pred dvoma rokmi si ex zobral pôžičku o ktorej som vedela dohodli sme sa ju splácať pol na pol nakoľko nám mala slúžiť spoločne lenže peniaze minul a zobral si ďalšiu aby som NATO neprišla lenže som nato prišla, momentálne sme sa rozišli a on čaká že mu vyplatim polovicu z tej pôžičky a vyhráža sa dookola. Môže žiadať odomna pol dlhú keď som nikde není písaná len dohoda medzi nami a na FB správa že bude to tak ako sme sa dohodli ?
A na co sluzila ta pozicka?
Kam išli peniaze z pôžičky? Ak nie si evidovaná ako dlžník na úvere a peniaze neboli použité na spoločnú vec, nemyslím, že ich vie od teba dostať.
Ak si evidovana ako dlznik … to bude tazke, lebo banke je jedno kto a naco minul peniaze. Pokial je len nejaka ustna dohoda medzi Vami a banka ani netusi, ze existujes tak mozes pokojne spavat a mat ho na haku. Nikoho nezaujma co za blbosti si ludia pisu na FB
Ak si ex zobral pôžičku a je písaná na jeho meno..nie je tvojou povinnosťou mu to platiť.
Nie, nič nemusíš platiť. Žiadať síce môže, ale snáď nebudeš hlúpa, aby si platila jeho pôžičku