Povolené prečerpanie - debet

zajkamt
10. aug 2024

Zdravím dostala som ponuku využívať debet na mojom bankovom účte tak som oň požiadala viem že je to ako úver ale ak mám vedenú exekúciu ktorú splácam som zamestnaná schvália mi ho ??

mamina7070
10. aug 2024

exekucia znamena ze sa ti zo mzdy strhava exekucia? ak ano tak nepocitaj ze povolia debet

zajkamt
autor
10. aug 2024

@mamina7070 povedali že to mám predčasne schválene a zo mzdy mi ju strhli raz inak si to platím sama

lussyl5
10. aug 2024

@zajkamt Nie neschvália ti to.Dostala si iba ponuku.Banka ešte nevie že máš exekúciu.Pri finálnom schválení preverujú ešte registre a keď to nájdu tak samozrejme neschvália.Predčasné schválenie ešte neznamená že to máš isté.

alkoholik
10. aug 2024

Vieto co ja by som sam sa necudoval ked to mate predschvalene ze vam to daju. Ja som uz 3 roky nezamestany na ucte veelke obraty a ponukli mi 25 tis v banke spotrebak. Len pre zaujimavost som to cez apku vyklikal a hadajte co za 25 min som mal 25 tis na ucte.

di1234
10. aug 2024

@alkoholik máte na účte veľké obraty. Slečna je na materskej dovolenke a mala príjem najviac 650€ v hrubom. Aj keď úroky sú pre banky tak pri spotrebáku, ako aj pri kontokorente vždy výhodné. Každopádne…máte exekúciu? Ste v nejakom registri?

alkoholik
10. aug 2024

@di1234 nie v ziadnom. Xy hypotek ale + mam

di1234
10. aug 2024

@alkoholik no tak vidíš 🙂 to je tým.

zajkamt
autor
10. aug 2024

@di1234 ano ale splácam ju

di1234
10. aug 2024

@zajkamt pýtala som sa @alkoholik keďže hovoril o spotrebáku, ktorý mu schválila banka do 25minút. Každopádne kontokorent má ozaj vysoké úroky a treba si dávať veľký pozor, aby bol každomesačne “vysplácaný”. Z predchádzajúcich príspevkov o materskej mi vychádza, že príjem nebude vysoký. Do toho tá exekúcia. Nezadlžovala by som sa viac.

drharleyquinn
15. aug 2024

@zajkamt prečo by ste chcela ist dobrovoľne do debetu na učte?
sú tam uroky od 19percent.Su take prípady ludi ,kde sa nevedeli dostať z debetu a museli si zobrať uver aby to vyplatili bol by som velmi opatrný.Maximalne by som si dal 200€ povolené prečerpanie...

mia11011
15. aug 2024

Ja mám síce povolené prečerpanie 400€, ale už to aj ľutujem. A hneď ako mi príde príležitosť tak to ukončím. Zbytočne ak nemusíte nezadlžujte sa ešte viac