Povedia mi v Providente a v Profi Kredite priateľov dlh?

radusanight
16. máj 2014

priatel má dlzobu asi v týchto dvoch inštitúciach chcem zistit ze kolko ked tam zavolám povedia mi ak im poviem údaje ??

roamers
16. máj 2014

Pochybujem. Preco sa nespytas priatela?

tanusenka
16. máj 2014

nepovedia ti absolutne nic o inej osobe. lebo si cudzia osoba ... aj ked si priatelka

adky
16. máj 2014

Ja som tam tak raz volala ,v mene babky . Ona bola pri mne ,len volanie nechala na mna ,kedze sa nevedela dobre vyjadrit. Volala som z jej telefonu ,predstavila som sa ako ona a pytala som sa na zostatok pozicky, kedze sme ju chceli celu vyplatit. Pani v telefone sa odmlcala a zrazu sa opytala : Vy ste Andrea P. ? Lutujem , nemozem Vam podat informacie......ma skoro porazilo, dodnes netusim ako na to prisli :D

hrjanka
16. máj 2014

nie, nepovedia, zákon o ochrane osobných údajov im to nepovoľuje

klincek
16. máj 2014

Nepovedia, nesmu. Vytiahni to z chlapa akymkolvek sposobom a ries cim skor, aby to nebolo horsie..

sisaha
16. máj 2014

asi nepovedia, vyskusaj..
@adky vies preco ti nepovedali? Lebo stary clovek ma iny hlas ako mlady.. Ona videla datum narodenia a hlas nesedel s vekom..

edvelyn
16. máj 2014

No oni to skor nepovedia lebo su to informacie ktore sa cez telefon nepovedia..ani ked zavolas do banky alebo do poistovne so vsetkymi udajmi cez telefon sa o tom s tebou bavit nebudu