Zdravím chcel by som sa opýtať, podal som si žiadosť o zaslanie dokumentov ohľadne potvrdenia o podaní a zaplatení daňového priznania cez stránku finančnej správy, do koľko dní vedia tieto potvrdenia prísť? Máte s týmto niekto skúsenosť? Ďakujem
@loolaa áno, čítal som na ich stránke že lehota je nejakých 30 dní, len chcem vedieť že ak má niekto s týmto skúsenosť, že podával žiadosť cez internet, tak že za kolko to prišlo jemu, že koľko dní mám približne čakať…
@pedro22344 Ja som podávala žiadosť a do dvoch týždňov odpovedali.
@pedro22344 a ako si to podával? Kolok si zaplatil? U mňa to trvalo 3 dni.
@martul podával som to cez formulár ten zo stránky z finančnej správy, áno kolok som zaplatil hneď, ty si si to nechala poslať ako list domov? alebo do tej elektronickej schránky?
@pedro22344 robila som to pre klienta, v stredu som požiadala, vo štvrtok mi volala, že to treba zaplatiť najlepšie na pošte, vtedy to maju hneď a o dva dni to mal doma poštou.
@martul ja som vo štvrtok podal, v piatok zaplatil, mali tam pod tým že ako chcem zaplatiť, dal som platbu kartou mali tam že platbe prebehne okamžite, tak snáď to v priebehu týždňa príde a ďakujem za odpoveď 😇
ešte sa chcem spýtať neviete niekto náhodou či viem tieto potvrdenia vybaviť aj osobne na daňovom úrade?
Úrady musia odpovedať v zákonom určenej lehote. Myslím, že je to 30 dní, ale nie som si istá.