Caute baby. Nerada by som rozprudila vasnivu diskusiu, len ma zaujima ci si potrpite na to na akom aute jazdite. Vdaka za kazdy nazor.
nie, nepotrpím. len vždy ked sa bude dať kúpim nové auto z výroby po zlých skúsenostiach s jazdeným, ale auto si nechám pokým slúži a nepotrebujem mať audi, bmw, ani iné značky, stačí mi aj škoda alebo renault
Ja si potrpím na 400 eurove kabelky a 500 eurove ubytko za noc. Nevadí?😅
nie...hlavná vec že je moje...auto využívam každý pracovný deň...značku sme vyberali podľa e...mm mal peknú zĺavu takmer 30 perc. od zamestnávateľa...
Ja ano. Ale v ramci financnych moznosti. 🙂 a urcite si potrpim na tom, ze musi byt ciste z von aj dnu..
Áno, ja si potrpím. Musí mať dlhý kufor, aby mi tam vošli lyže alebo dosky a stavebný materiál,ktorý potrebujem previezť.
Ja jazdím veľa, takže si potrpím na to, aby bol slušný motor, aby som nemusela mať nohu na podlahe keď predbieham, aby som mala automatickú klímu, pohodlné sedadlá, tempomat. Ale už napríklad na značku si nejak nepotrpím, hoci teda sú značky, do ktorých by som nešla.
@oli18 nie si nejak náročná, mne stačia aj 300 eurové 😀 😉
S mužom si potrpíme. Veľa cestujeme. Takže musí spĺňať určité naše nároky z vonka aj z vnútra. No a pre nás je prvoradá bezpečnosť a spoľahlivosť
a ty, milý anonym, si potrpíš na čom?
ja si potrpím , ale bohužiaľ také auto aké by som chcela nemám .Nevopchám tam všetky deti a ich veci . Takže mám také aké potrebujem a nie také ako by som chcela.
Praveze - nie nie som z tej diskisie i ked by som sa tam asi mohla najst. Mam auto 3rocne v komplet vybave a manzel chce aby som si kupila nove za 50tisic eur. Peniaze mame, ale mne to dojde vela 🤷♀️
V minulosti som si potrpela viac ako teraz.. vzdy sme mali okrem našich aut jedno horsie auto pracovne(na vozenie psov, materiálu a vadilo mi, že v nich nebolo toľko komfortu). My máme radšej kvalitne nemecké značky a 6 valce, takze take aj s mužom mame a sú z môjho pohladu spoľahlivé a nikdy som sa nebala, že má to auto niekde necha..
Tak nech si ho kupi manzel, kde je problem?
Sú drahšie autá , kúp si ho . Určite oceníš jazdný komfort , bezpečnosť a aj stabilitu na ceste . Takéto autá sú často aj pancierované .
Vsak ked mate na to, chod do toho. Mne manzel tiez chce kupit suv v takej cene kvoli bezpecnosti, no ja som este na vazkach, lebo ja vidim viac proti ako pre.. 🤔
A aký má manžel dôvod na to, aby si si kúpila nové auto? Veď 3-ročné auto je nové. Aspoň teda podľa mňa. Alebo je to niečo ako v tej včerajšej debate o "užívaní si"? 😁
No presne toto ma vcelku zaujima ze vsetci placu ze nemaju peniaze. Bola som si jedno za 50 vyskusat. Presne- auto snov si nekupim, na to potrebujem dalsich 20. A v tom celom je pointa, ze kazdy mi hovori ze augo za 50 neni vela 🤦♀️. Dovodom su malolete deti, z povodneho auta som vyrastla, i ked jeho cena teraz je 20. Manzel ma sluzobne, to su naj auta.
mnohí ľudia majú peniaze , aj autá si kupujú . Stačí sa pozrieť na cesty a na to čo je popristavované popri domoch . A nie sú to citroeny C 3 za 15 tis eur. Len dnes povedať že kúpil som si auto za 50 tis je akokeby si si hodila na krk oprátku .
Ak ho potrebuješ kvôli deťom a sebe , nerieš , pôvodné auto predaj a buď dolož k tým 50 tis a kúp si auto aké chceš alebo si kúp to čo ti ponúka manžel.
Anonym, si manzelka z tej vcerajsej diskusie?
Napriklad ja som vzdy mala pekne auta aj ked jazdene ale pekne, no tuzila som po lepsom, nikdy som netuzila po audi, bmw alebo tak, ale tuzila som po honde a volve, skrz bezpecnost a priestor, ked som zacala podnikat asi rok na to som si kupila obe. Ale nejako to neriesim, bol to moj sen ktory som si splnila.
Mne osobne je to jedno..potrebujem sa len dostat z bodu A do bodu B a auto beriem ako presuvadlo 😀