Potrebujem úver a neviem prejsť ani cez nebankovky

eueue2
21. mar 2024

Ahoj skúšal som milión pôžičiek ani cez jednu som neprešiel pretože som 4 roky dozadu mal problém s omeškánim splátky za telefón. Teraz dlhodobo pracujem aj si všetko platím na čas no ale potrebujem úver..
Neviem prejsť ani cez nebankovky..
Viete mi niekto poradiť ako čo robiť? Čo mám skúsiť ešte skúšal som aj cez zlty melón s ručitelom ale neprešlo...

eueue2
autor
21. mar 2024

@eueue2 VRAJ SA TO DRŽÍ 5 ROKOV V UVEROVOM REGISTRI TEN PROBLÉM S OMEŠKANÍM...

klarissa25
21. mar 2024

A koľko si meskal s platbou za telefón?

eueue2
autor
21. mar 2024

@klarissa25 pol roka bol som v zlej finančnej situácii ale to už je dávno splatené..

klarissa25
21. mar 2024

@eueue2 no to je jedno. Keď ti nikde nechcú dat pôžičku tak ju jednoducho nedostaneš. Treba si odkladať z výplaty a šetriť...

vyrovnanaosoba
21. mar 2024

Veď pracuješ, tak si ušetrí z toho. Alebo co je také dôležité že potrebuješ úver?

sissy27
21. mar 2024

@eueue2 polroka neplatit splatky za telefon a byt v omeskani so splatkou je sakra rozdiel… neostava ti ine ako 1. nasetrit si z platu alebo zobrat este extra brigadu aby to slo rychlejsie a samozrejme uskromnit sa s ostatnými vydavkami alebo 2. nekupovat si to, na co nemas peniaze alebo 3. pozicat si od kamaratov / rodiny

liusa82
21. mar 2024

sú ešte aj také, bez nazerania do úverového registra.Dakde som to čítala ale ževraj úrok šialený.Ešte pozri tam.Ale ja neodporúčam žiadnu pôžičku všetko zbytočne preplatíš

petronelag
22. mar 2024

@eueue2 Tak treba vydržať ešte rok a potom skúsiť.

janabar1974
23. mar 2024

@eueue2 skúste si požiadať o výpis z bankového aj nebankového registra. Každý stojí asi 8 eur. Budete vedieť čo tam je. Záznam sa vymazáva 5 rokov odkedy je pohľadávka splatená. Veľa krát sa ale stane že banka dovolí aj skôr, je to individuálne. Kľudne mi napíšte janabaranova.bb@gmail.com.

nelka93
23. mar 2024

A mimochodom v úverovej registry sa drží aj každá zamietnutá Žiadosť, čiže čím viac budeš skúšať tým viac problémov si narobíš

dana467
23. mar 2024
dana467
23. mar 2024
ivanka12311
24. mar 2024

Napíš mi