Je tu niekto nezavisly poradca? Potrebovala by som poradit ohladom životnej poistky aka by bola pre mna najlepšia. Chcem nazor od viacerich
Za mňa- žiadna
@ibrunova prečo
@sweet20 my mame v rodine rozne choroby, odraža sa to nejak na cene poistneho? pozeraju sa na stav rodiny či len jednotlivca,?
moze ale nemusi.. ide hlavne o vas ale v dotazniku sa pytaju aj na rodinne choroby..
Samozrejme, že musíte v dotázniku odpovedať pravdivo a pýtajú sa aj na rodinnú anamnézu, na choroby, ktoré sa u vás v rodine vyskytujú. Ak niečo zatajíte, tak vám poisťovňa nevyplatí ani cent.
ak chceš riešiť poistku, treba vedieť ako si na tom zdravotne - prípadné komplikácie s chorobami, už vzniknutými, či úrazmi /poúrazové stavy/ - musíš si byť vedomá, že ak sa niečo stane a príčinou bude už zistená komplikácia pred poistkou, nebude ti nič hradené /časté využívanie bolesti krížov a s tým spojené následky/.. tiež z osobného názoru je zbytočné dávať do poistenia trvalú invaliditu celú, pretože dnes je skôr nemožné aby ju priznali - skôr by som riešila polovičnú - tam je väčšia možnosť .. rovnako by som si nedávala platený pobyt v nemocnici - môj názor je ,že aj tak za to neplatím /pokiaľ samozrejme nie si na tom tak, že by si si chcela platiť niečo súkromne nadštandartné/.. treba naozaj zvážiť, čo z ponúkaného ti treba a za čo nechceš zbytočne vyhadzovať peniaze... apropo - najlepšia poistka je taká, ktorú nepotrebuješ ;)
niekedy ti poisťovňa môže povedať, že ok, aj napriek nejakému zdraovtnému stavu /ľahké ochorenie/ ťa vezmeme do poistenia, ale cena bude vyššia...
ak tu je nejaky poradca (nezavisly samozrejme) napište ozvala by som sa vam do spravy, Ďakujem
Ahoj, kľudne sa ozvi do správy 🙂
Kľudne napíšte správu, spolupracujeme so všetkými poisťovňami, neje problém to prekonzultovať.
ja som tiez nezavysli ak potrebujes viac nazorov
Ja som z Uniqy, hovorím na rovinu. Pracujem ale nezávislo, lebo ma živí príjem odinakiaľ. Takže ak máte odvahu, napíšte mi. 🙃
Neda sa to povedat len ze ktora je naj.Nakolko kazda ma svoje vyluky...kazda obmedzenie..cize ak chcete vediet viac napiste mi zakladne info.Dolezity je aj Vas zdravotny stav a aj vek.A v neposlednom rade aj ci mate deti - a kolko napriklad aj dlzite - vsetko sa da nastavit...
To bude záležať od vás od príjmu a zdravotného stavu viem vám ponúknuť skoro všetky
no nepoznam tvoje ciele, neviem nic o tebe, zdravotny stav, prijem.. nic .. robi sa to individualne