Potrebujem poradiť ohľadom ročného zúčtovania daní

mishka27
16. máj 2014

Prosim v maji 2013 som nastupila na MD.prednastupom som od Februara 2013 bola na Pn.
Nemam narok na vratenie daní???

alienka79
16. máj 2014

Iba, ak si do Pn-ky robila a príjem Ti bol zdanený. Z PN ani z MD sa dane neodvádzajú, tak Ti ani nemajú aké dane z toho vrátiť.

mishka27
autor
16. máj 2014

Ano bola som zamestnana,a teda sa tam "akoze"mal pocitat ten jeden mesiac Januar kedze som na pn isla vo february?Na zaklade coho sa vlastne vracaju dane.zamestnana som vtej firme 8rokov .nikdy som nemarodila anikdy mi nic nevracali.teraz som marodila tych 5 mesiacov a myslela som ze mi nieco vratia.no mam to na nule

mishka27
autor
16. máj 2014

@alienka79 Ano bola som zamestnana,a teda sa tam "akoze"mal pocitat ten jeden mesiac Januar kedze som na pn isla vo february?Na zaklade coho sa vlastne vracaju dane.zamestnana som vtej firme 8rokov .nikdy som nemarodila anikdy mi nic nevracali.teraz som marodila tych 5 mesiacov a myslela som ze mi nieco vratia.no mam to na nule

gapa
16. máj 2014

@mishka27 pozri sa na výplatnú pásku za január, kolko ti zrazili preddavkovej dane, to by ti mali vrátiť, samozrejme ak si požiadala o ročné zúčtovanie dane.

19851979
21. nov 2014

Ahojte, je pravda, že čím si viacej si na pn-nke tak tým dostaneš väčší preplatok daní? ďakujem za odpovede -Denisa...........