Ahojte potrebujem pomôcť mám už povolené prečerpanie roky a mala som 300€ ,včera som si chcela zmeniť limit na 100€ a nakoniec keď som schválila cez georga tak mi dalo až 300 do mínusu a to som bola v pluse
Máte niektorá z týmto skúsenosť ?Ďakujem
Ak je to ta stedra karta, tak minimalna hodnota je 300€. Takze na 100€ povolene sa nedostanes.
@arian1995 ale ved logicky ak si cerpala 300€ a vyplatu si mala 500€ - tak sa 300€ dorovnalo a tvojich zostalo 200€ ak si ale minula celych 500€ vyplaty (lebo take mas mozno vydavky), tak si opat cerpala celych 300€ povolene precerpanie a takto dookola, jedine, ze by si namiesto 500 dostala napr. s odmenami 800 a tym padom sa dorovnalo a uz si necerpala, lebo ti na vydavky staci 500 a ked si teraz dala limit na 0.00 tak si 300 v nepovolenom precerpani, lebo si ich nedorovnala, resp. dorovnala a minula - to je zjednoduseny priklad ako to funguje cca. ak clovek ma vydavky rovnake a dostane sa do PP ale nedostane ziadnu mimoriadnu odmenu, iny prijem, tak je to vlastne zacarovany kruh
asi nerozumiem otazke, no maximalne mozes mat 300€ tak si nastav 100€ ako preferovany, ci na nieco ine sa pytas?