Ahojte, máte niekto skúsenosť s portsystem ? Čo som sa Dočítala je to niečo na štýl online pôžičiek. Nikdy som sa tam neregistrovala ani nič podobne. Zrazu mi začali chodiť maily na výzvy na zaplatenie. Zakaždým sa to navyšuje. Už niekoľkokrát som tam telefonovala, aby mi to zrušili, ale stále výzvy chodia. Ak máte niekto skúsenosť budem vďačná.
Nemala si pôžičku inde a neprebrala agendu ina firma?
ak si si ista, ze si od nich nic nemala, tak im napis ziadost v zmysle GDPR ake osobne udaje o tebe maju a na zaklade akeho ucelu ich spracuvaju, ze si nie si vedoma toho, ze by si im kedykolvek podpisovala suhlas so spracovanim OU kedze od nich produkt nemas a ak ti neodpovedia podaj podnet na urad na ochranu osobnych udajov za porusenie GDPR nariadenia
to vedia byt fukoty, ked sa boja likvidacnej pokuty ;)
Je to len podvod. Ja som žiadal o pôžičku len o 50€ a neschválili mi. Akurát vytiahnu všetky vaše údaje.
POZOR
Ospravedlňujem sa za predošlú recenziu. Napísal som ju len v hneve, lebo mi neschválili pôžičku.
"Nie je to podvod." Určite vedia prečo, ju neschválili. Jednoducho to tak posúdili aby ma ochránili pred možnou neschopnosťou splatiť dlh. Vedia presne čo robia.
@kristy2727 poslať doporučene list s tým že si od nich žiadnu pôžičku nemala a žiadať osobné stretnutie alebo zaslanie kópie zmluvy o pôžičke, že s tým pôjdeš na políciu ako zneužitie tvojich osobných údajov a možný podvod......samozrejme kópiu listu si odložiť aj s podacím lístkom....komunikovať tak, aby si mala dôkaz o komunikácii lebo naozaj tam mohlo prísť k podvodu.....