Ahojte chcem Vás poprosiť o radu chcem si zobrať úver tisíc EUR najlepšie bez úrokov. Viete mi poradiť?
@labela76 Niečo takéto je v mBank: https://www.mbank.sk/individualni/uvery/prva-mp...
Stále to ale nie je úplne bez poplatku, zaplatiť treba 2% z požičanej sumy, teda napríklad z 1000€ zaplatíš 20€ ako poplatok za poskytnutie pôžičky a následne naozaj ďalšie obdobie splácania je už s úrokom 0%. Splácať môžeš 12 alebo 24 mesiacov.
(1000€ na 24 mesiacov, mesačná splátka 41,67 €).
Treba si ale prečítať, že či spĺňaš podmienky na získanie tejto pôžičky ako napríklad to, že je to tvoja prvá pôžička v mBank a samozrejme čistý úverový register...
@labela76 raiffaisen banka mava taku akciu na 1000€. Skus sa popytat.
@labela76 bezurocny uver?to sa da? Ako viem o reklamach,ale tie su zamerane na pozitiva a haciky sa tam nikdy nespomenu,to az ked dojde clovek do banky a uz je poplatok sem poplatok tam,,bezurocne ale nejake to euro vytiahnu z kapes aj tak..nie? Ved ta banka PREDAVA svoj produkt...
@labela76 ak chces/potrebujes taku malu sumu, skus najprv svoju banku (tam kde mas uz zalozeny ucet) ,,v inych by si si najprv musela zalozit ucet, zaco samozrejme tiez mesacne platis...nebankovky by som neskusala ak ozaj nejde o zivotne/zdravotne dolezitu vec
@babydesire áno dá sa to, syn má taký úver, a teda naozaj splatí len to čo si požičal.... Jednou z podmienok je účet v tej danej banke, ale ten už má u nich od 15tich rokov... Takže naozaj nič naviac nezaplatí...
@labela76
Dobrý deň.Volám sa Miloš Kmec.Spolupracujem so spoločnosťou SwissLife Select.Sme Švajčiarska spoločnosť s vyše 160 ročnou históriou a 4.5 miliónmi spokojných klientov.Mojou prácou je zvyšovat životný štandart našim klientom a navyšovať ich majetok a investicie.
Swisslife ponúka služby v oblastiach investovania,poistenia,úverov,financovania bývania,šetrenia si na dôchodok,ktoré sú priamo na mieru požiadavkám klienta a s profesionálnym prítupom z našej strany..možem vám pomôcť s refinancovaním a vy sa nemusíte o nič starať.všetko zariadime my.Ak uvažujete aj o investovaní,poistení,alebo iných službách,môžme sa o tom porozprávať telefonicky.My riešime našich klientov komplexne...Moje cislo:0907641325
@labela76