Ahojte, prosim poradte urazove poistenie pre dieta- kde dostane nieco pri zlomenine, zasivani atd. Maly ma stale nieco. Len nie prosim spojene so sporenim do fondov. Viem, ze v minulosti ponukali urazove poistenia aj banky k uctom, ale nemam prehlad teraz. Dakujem
@gabriela_obzerova už som vam odpísal na vašu otázku v inej diskusii no hodím to aj sem aby to videli aj ostatné používateľky:
"Určite si neuzatvorte poistenie so sporením, to je základ. No a prioritou by malo byť kvalitné poistenie rodičov. Pokiaľ také máte, môžete si dieťa dopoistiť k vám a celkovo vás to môže vyjsť lacnejšie. Kľudne mi keď tak napíšte do finančnej poradne tu na modrom koníkovi aby to pomohlo viacerým používateľkám (verím, že táto téma bude zaujímať veľa ľudí), alebo mi môžete napísať na mail, ktorý mám uvedený v poradni. Link zasielam nižšie:
@gabriela_obzerova my mame poistenie Farbicka od Allianzu, dcera ma desat rokov a este sme ho nevyuzili (chvala bohu). Co lutujem, ze som tam dala aj nejaku sporivu cast, ktora sa zrejme mohla lepsie zhodnocovat, keby bola investovana inde. Ale co uz, nevadi, nie je to vysoka suma a investujeme pre nu aj inam.
@jakubvojcik dakujem
viem pomocť každému na túto tému 0950381388
mame generali, cisto len sporenie, uz mu aj boli preplacane nejake veci a vzdy velmi rychlo a bez problemov, platime 17eur mesacne