Poraďte spoločnosť, ktorá vyplatí dlhy

pojezdalova
20. sep 2012

Ahojte kočky, aj my patríme medzi tých čo majú dlhy. Nebudem to tu rozoberať akým spôsobom sme sa k nim dostali , ale začalo sa to tým že manžel začal sám podnikať a nezaplatili mu za vykonanú prácu niekoľko 100 000korún....a tak sme sa pomaly zadĺžili.....Nevedeli by ste mi poradiť nejakú spoločnosť, ktorá by dlhy vyplatila a my by sme mali iba 1 mesačnú splátku? Manžel je živnostník, ja som na materskej ale prácu si hľadám..... ☹ V dnešnej dobe je strašne ťažké žiť si fajne a pohodovo, toto je zdieracký štát a keby sme nemali deti odišli by sme odtiaľto, ale to je všetko iba keby........ ☹ 😒

hradnapani
20. sep 2012

rozhodne sa co najskor obratte na banku, resp. financneho poradcu, ktore maju vsetky banky alebo financne spolocnosti a ich sluzby su pre zakaznikov zadarmo (lebo su plateni podla toho, kolko zmluv uzatvoria pre klienta atd.) Ten vam zoptimaluzuje vase pozicky (aj od roznych bank) a vsetko co treba (da sa zbavit viacerych uverov a zlepit to do jedneho, resp. najst najvyhodnejsi), ale samozrejme asi len za predpokladu, ze uz nemate exekutora za dverami,ale riesite to vcas. Za pokus to vsak stoji. Rozhodne ani nepomyslite na nebankove subjekty, lebo sa z tych dlhov v zivote nevyhrabete.

liz_lemon
20. sep 2012

@pojezdalova seriozne ti pozicaju a skonsoliduju dlhy jedine banky, od nebankoviek ruky prec, lebo sa dostanete do este horsej situacie
ale kedze pises, ze nepracujes, najprv si skus najst pracu a az potom sa obratte na nejaku banku

pojezdalova
autor
20. sep 2012

@liz_lemon od banky nedostame nic, nedaju nam, a pracu som uz mala, chceli ma aj zamestnat ale nechcela som, boli zdieracsky, tak hladam nieco ine......a ked ma manzel exekutorov a ja sa zamestnam mne daju z banky pozicku? 😒

pojezdalova
autor
20. sep 2012

@hradnapani neskoro, prave ze uz mame exekutorov ale nie za pozicky.....

hradnapani
20. sep 2012

@pojezdalova nejde o to, ze mate ziadat banku o dalsi uver, ten vam samozrejme nedaju. Ale zoptimalizovat pozicky mozu a vedia. Uvery sa daju rozne povyplacat, popresuvat a napokon z toho vyjst len s jednym uverom, teda jednou splatkou tak ak si chcela a vyhodou je, ze budete platit len jedny uroky.

hradnapani
20. sep 2012

@pojezdalova aj tak sa obratte na tych poradcov. Clovek, ktory nie je zbehly vo financiach, ani len netusi ake su moznosti. Kazdopadne, ak uz ma exekutora na krku, tak nebankovka by bola cista samovrazda.

pojezdalova
autor
20. sep 2012

@hradnapani Ano to vsetko vie, ale kde take nieco najst resp. koho???

hradnapani
20. sep 2012

@pojezdalova poslala som ti do IP link na spolocnost, odkial mame poradcu my. Skus si tam zavolat. Mozno maju pobocky aj v zilinskom kraji. A kazda banka ma tychto poradcov, ale asi by som skusila najprv z tychto fin.spolocnosti, predsa len sa mi zdaju ze su viac nad vecou a nie su viazani na bankove produkty vlastnej banky

liz_lemon
20. sep 2012

@pojezdalova no, ked uz mate aj exekucie, pochybujem, ze by sa nasla seriozna spolocnost, ktora by vam pozicala, lebo aj ked sa zamestnas, tak exekutor ti da zrazat zo mzdy

jankagun
20. sep 2012

Súhlasím s kočkami čo napísali a fin.poradcoch.Určite si zožente finančného poradcu,ale NEZAVISLEHO!!!!NIE poradcu Z konkretnej BANKY!!!!V Žilinskom kraji majú veľa pobočiek.je to najväčšia fin.-poradenská spoločnosť s najvyššou spokojnosťou klientov na SR s výborným ratingom a profesionálmi.kliknite na stránku PGSK a sú tam kontakty na pobočky v kraji.Mne pomohli vo všetkom,v čom mi všetky banky tvrdili,že sa s tým nedá nič robiť.naozaj odporúčam!!! a hlavne je to bezplatné 🙂

pojezdalova
autor
20. sep 2012

@liz_lemon ale mne nie, lebo ja nemam exek.

liz_lemon
20. sep 2012

@pojezdalova no, ak ste manzelia, dlhy su spolocne

pojezdalova
autor
20. sep 2012

@liz_lemon ano su ale mne nemoze siahnut na vyplatu .....

mawka
7. okt 2012

@pojezdalova moze ti siahnut na vyplatu, nemoze ti siahnut na rodicovsky prispevok, ale tiez len ked ti chodi postou alebo na upolne cudzi ucet. ak chodi an tvoj alebo vas spolocny, tak sa s nim rozluc. pokial mate BSM a nemate ho rozdelene, resp zuzene, tak exekutor moze siahnut aj na teba.

lucianna50
4. jan 2013

@jankagun prosim ta mozes mi dat link ?Potrebovala by som pomoct znamej dakujem

99zuka
7. jan 2013

www.fincentrum.com odporucam Vam do pozornosti tuto spolocnost 🙂

hradnapani
9. jan 2013

@severka222 mas s touto spolocnostou realnu skusenost? Lebo na tej ich stranke nie su ziadne seriozne informacie, ako chcu cloveku s dlhmi pomoct... Len par prazdnych slov... Ja by som sa takej spolocnosti oblukom vyhla

redangel
21. jan 2013
12miroslava12
22. jan 2013

Ahojte kto by mi vedel poradit mam požičky z viacerych bank ale momentalne som na materskej a nezvladam to platit dostal ma do toho byvali priatel a teraz dal od toho ruky prec chcela by som jeden uver aby som platila len jednu splatku ale uver mi nikde bez ručitela neposkytnu už neviem ako to mam riešit.

redangel
23. jan 2013

Ahoj Miroslava12,skus sa obratit v kosiciach napriklad sl. adamkovicovu,
http://www.partnersgroup.sk/zoznam-kancelarii - su tam aj dalsie kontakty... nepoznam tvoju situaciu dopodrobna, ale tam s tebou urobia detailnu financnu analyzu a uvidis ci sa ti bude dat pomoct...

majcicanda
23. jan 2013

@12miroslava12 ak ešte nie si v omeškaní so splátkami, skús požiadať v banke o odklad splátok. s bankou sa dá vždy dohodnúť...pokiaľ nie je moc neskoro.

stano4000
23. jan 2013

ak ti niekto dlzi niekolko 100 000 Sk (niekolko 3000 € a viac) tak sa treba sudit. skuste kontaktovat nejakeho obcianskeho pravnika vo vasom okoli (su organizacie ako via iuris). pohladaj si bezplatnu pravnu pomoc. ak su vase zavazky voci banke, dohodnite si s nou splatkovy kalendar. ak su vase zavazky voci pozicanym peniazom od znamych, poproste ich o odklady. ak dlzite peniaze vypalnikom a uzernikom, nejdem sa pytat ani ako ste sa k nim dostali. nezakryvaj svoje dlhy, dalsimi dlhmi hlavne nie u organizacii ktore slubuju bezproblemove pozicanie penazi iba s obcianskym preukazom. pridete o vsetko a velmi rychlo!

katka90
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
12miroslava12
29. jan 2013

Dakujem za rady.

tomsim
31. jan 2013

Ahoj...my máme podobný problém...máme dva úvery (7000 €) , rôzne prečerpania a kreditnú kartu (3000€) ...riešime to prostredníctvom stavebného sporenia. Podali sme žiadosť o úver 20.000€ na 25 rokov s tým, že ho určite splatíme oveľa skôr...splátka 142 € + poistné. Netreba dokladovať príjem ani založiť nehnuteľnosť. Potvrdením o príjme je spotrebný úver, ktorý platíme vo výške 169 € už viac ako 2 roky. Stavebná sporiteľňa vyrovná úver a zbytok nám pošle na účet (80%). Ďalších 20% dostaneme po zdokladovaní 20.000€. Žiadali sme o vyššiu sumu z dôvodu vytvorenia si určitej rezervy, v prípade jej nepoužitia, predčasne splatíme stavebné sporenie. Vyrovnáme všetky prečerpania, úvery a kreditnú kartu a budeme platiť len jednu splátku. Myslím, že je to dosť rozumné a dostupné riešenie

borisfinanc
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
antonia08karabin
21. aug 2014

tomsim a cez koho ste riesili presne to stavebne sporenie ak sa amiem spytat?dakujem

lindamatrayova
27. aug 2014

Skuste. PRVU ODDLZOVACIU SPOLOCNOST