Ahoj viete mi niekto poradiť pomôcť, pôžičku od súkromnej osoby? Ďakujem
@dkacma25 Kto chce pozicku od sukromnej osoby, tak je to s velkou pravdepodobnostou (hraniciacou s istotou) preto, ze ma velmi nizku bonitu a ziadna banka mu nepozicia a dokonca ani ziadna nebankovka.
Takze je velmi otazne z coho by si to chcela/a splacat? Praca na cierno?
V takej situacii je potrebne vyriesit otazku prijmu, dlhov a ozdravit si vlastne financie, pretoze dalsia pozicka s obrovskymi uzernickymi urokmi riesenim nie je, len ta dostane do este vacsich problemov.
Dalsia otazka - na co je ta pozicka potrebna? Kupit nieco? Zaplatit ine starsie dlhy?
ak sa ti nahodou niekto ozve a bude chciet dopredu zalohu za pozicku, tak mu nezabudni poslat 👍 Kazdu chvilu sa tu zopakuje rovnaky pribeh. A dalsi prispevok je vzdy rovnaky - ako ma dotycnu okradli.
@dkacma25 fuha, tak ty si dost odvazny (odvazna). pochybujem, ze tu niekoho najdes ale vela stastia!
Predovšetkým za súčasných benevolentných pravidiel v prospech dlžníkov nikto normálny len tak niekomu cudziemu nepožičia. Išiel by sám proti sebe.
Ano mozes.ak zalozis napr.auto. robia to poniektore sukr.osoby. len tak na dobre slovo a podpis asi nie. Dnes uz chce zaruku
Kazdy
A kde je otazka? Chces poradit ako to pravne osetrit ked poziciavas? Alebo kto pozicia?