Ahojte, som bývalý klient Slovakia Energy, koho by ste mi odporučili ako nového dodávateľa elektriny v Bratislave ? ZSE ako dodávateľovi poslednej inštancie som teraz za mesiac zaplatil cca o 150 % viac ako som platil SE. Ktorá firma má najnormálnejšie ceny ?
@mike_bassett ZSE má dobré ceny....len teraz je problém že tých čo prestúpili zo Slovakia Energy pre tých dávajú zrejme trhové ceny, lebo zazmluvnené dodávky za staré ceny mali len do určitého množstva....prípadne sa treba informovať či tam neboli poplatky za prestup či na znovupripojenie cez nich.....treba sa v prvom rade pýtať na podmienky a ceny v tvojom prípade nie niekoho kto je tam roky....
@mike_bassett bolo by dobré uviesť aj cenu, nie len percentá navýšenia....my pri 3-izbovom byte mesačné zálohy 25eur a rok čo rok preplatky.....takže veľa sa mi to vôbec nezdá....
@mogaa my podobne vo veľkom 3 izbovom 30€ s tým že stále varíme na indukcii, pečieme atď a vždy nám vracali.
@mike_bassett tiež som bola zákazníkom SE. Všade sa píše, že prvá platba bude vyššia, pretože sa platí za 2 mesiace t.j. október a november. Zálohové platby sa môžu zmeniť po 8.1.22, ak ostanete u nich.
@mike_bassett ahoj urcite by som si nedal zse ani se len problemy , ja mam SPP aj plyn aj elektriku vybavil som to raz dva a este mam aj fixaciu na 3roky a dake zlavy . ale je to na tebe co si vyberies ale urcite spp je fajn je tam vatsi podiel statu ako v ostatnych ktorych som uz spomenul
@kkovacovak Tak si si zbytočne buchla a teraz ti je isto lepšie.
@kkovacovak pokal byva na dome tak rataju inak elektriku ja v cinzaku to treba podotknut na dome je 14centov ka 1kw
@mike_bassett prečo som si buchla? Veď sám si sa stal obeťou súkromníka, ktorý obchoduje s energiami tak musíš vedieť že je to riziko. To má byť poučenie do budúcna a ísť na istotu. Je jasné že máš teraz drahé poplatky keď vlastne môžeš byť rád že sa ťa niekto "ujal" aj keď za drahšie. Ak si potom normálne nastavíš splátky tak to tak veľa nebude tak ako aj píšu ostatní vyššie.
@mike_bassett ako bývalý klient súkromného dodávateľa elektriny si sa mal zo svojich chýb poučiť a založiť si v týchto životne dôležitých veciach zmluvy so štátnym dodávateľom