Poradíte životné poistenie so šetrením pre deti?

mamina_lucka12
8. jún 2014

Ahojte, chcem spravit mojim detom zivotne poistenie so setrenim, viete niekto poradit?

vefi89
8. jún 2014

ja radím šetrenie do fusakle 😅

aduskatt
8. jún 2014

najlepsie ziadne🙂

sandrika1986
8. jún 2014

presne tak, žiadne životné poistenie .... 🙂

habsburg
8. jún 2014

zalezi od mnozstva atributov, co od toho ocakavas... takto tazko povedat, neexistuje najlepsi produkt, pre kazdeho je nieco ine lepsie :P

mima4
8. jún 2014

akekolvek poistenia so sporeniami su len vyhodenymi peniazmi..takze je jedno aku spolocnost si vyberies 😉 tento druh financneho produktu je len na biznis pre financne domy 😉

mawka
8. jún 2014

urob len urazove poistenie, hlavne sebe, lebo keby nieco, nech mas. a detom tiez urazove a spor inak, len nie cez poistenie a ani nie cez vkladnu knizku, sa tiez neoplati. nech ti banky daju ponuky, pripadne si spor doma a sem tam to otoc na niecom.

strociatka
8. jún 2014

najlepsie poistenie pre dieta je dobre poisteny, zdravy rodic. Dieta poistenie nepotrebuje, je to len obchod so strachom, lebo cerstvi rodicia su zo vsetkeho poriadne vydeseni a velmi lahko ich hocikto namota na "najlepsie pre dieta, to nemozete nemat"... a podobne hova..ny. Ak nevies co s peniazmi a chces pre ne setrit, momentalne je este stale najvyhodnejsie stavebne sporenie so statnou premiou. To sa detom viac oplati, ked budu mat 18, ako pocit, ze bolo poistene, ale peniaze su vcudu, lebo 80% zozrala poistovna.

thomashyrja
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
rome13
10. jún 2014

Dobrý den 🙂 Nesuhlasim s tym ze deti nemaju byt poistene, ale ak dieťa spadne z preliezky a ostane na vozíku, tak poistenie rodičov je mu zbytočné. Samozrejme prioritou su rodicia. Potom zabezpecenie detí voči prípadným úrazom a chorobám, a nakoniec sporenie pre deti. V tomto poradí! Mne aj mojim klientom sa osvedčil produkt "Farbička" od Allianz-SP. Je to komplexné zabezpečenie ktoré si viete vymodelovať podľa seba. Viac informácií získate na stránke www.romanbielik.sk. Prípadne pošlite mail na roman4.bielik@gmail.com a môžem Vám vysvetliť a poradiť. Prajem Vám život bez pádov! 🙂

snivajodvaznejsie
10. jún 2014

@mamina_lucka12 poslal som Vám IP

nefertiti7
10. jún 2014

ja mám deti poistené v ING a som spokojná....sú poistené aj sa šetrí, dá sa vyberať a najmä mám poradkyňu, ktorá za klientom cestuje a vždy zavolá vysvetlí....

lubomirspetko
11. jún 2014

Poistenie nie je produkt na šetrenie, ak budete riešiť poistenie spojené zo šetrením prídete zbytočne o veľa peňazí na poplatkoch.

Odporúčam pozrieť si môj článok o tejto tématike: http://spetko.blog.sme.sk/c/358432/skvela-inves...

Sporiť pre dieťa môžte v sporiacich programoch alebo na stavebnom sporení.

fidka79
Odpoveď bola odstránená
Zobraz