Poradíte poistenie pre dvojročné dieťa?

janka_mamka
30. máj 2014

chcela by som maleho poistiť kedže je to pre mna španielska dedina, mohli by ste poradiť pripade napisat kde mate vy detičky poistene a či aj so šporením alebo bez? a ako ste spokojné. dakujem 🙂

tajka1986
30. máj 2014

Aj mna by toto zaujimalo 😉

zara0201
30. máj 2014

Ja som teraz maleho /2,5r/ poistovala. Klasika Allianz, robila som roky v bankovnictve a zo skusenosti uz staviam len na klasiku. Ked som videla tych agentov poistovakov s teplou vodou... isto maju aj ine poistovne nejaky dobry produkt. Ale tu sa hadam nemusim bat, ze poistovna sa zrusi, zmeni, premenuje, zmizne, nedozijem sa servisu...pripadne ze vobec nenajdem maklera ktory hned po podpise zmluvy zmizne z povrchu zemskeho. Myslim si ze Allianzka ma realne poistne sumy, pomer platby a krytia, ziadne prehnane sluby, slusne splnitelne poistne podmienky, dopredu prebrane rizika. Uzavrela som poistenie Farbicka, je kapitalove, so sporenim. Robene na mieru. Co je fajn, ze ma v tom automaticky do 15 rokov aj cestovne poistenie.

ammellia
30. máj 2014

Naco potrebuje dieta poistku? Ake rizika su tam bezne kryte? Podla mna treba zivotnu poistku rodicovi a dietatu zalozit nejake sporenie (v banke, stavebnej sporitelni, podielovom fonde...)

meluela
30. máj 2014

- v prvom rade poistenie so sporenim je blbost, treba si to preratat ale kazdy seriozny poradca ti to povie pokial ti zrovna nejde predat ten produkt
- ak uz poistovat, tak radsej rodicov nez dieta
- ja im aj tak neverim ze skutocne cloveku pomozu v pripade problemu, budu sa z toho snazit vykrutit ako sa len bude dat

mia501
30. máj 2014

moja mala je poistena v Allianz od narodenia, mame tam aj pripoistenie ked nieco v obchode rozbije tak aj to poistovna preplaca .. atd, ja som spokojna s touto poistovnou celkovo, v Allianz mame poistene vlastne vsetko...zivotne poistky,auto,domacnost....

hradnapani
30. máj 2014

ja by som sa hlavne neradila tu, ale radsej si obehni par poistovni a pozistuj si, co ponukaju, Lebo poistky su velmi specificka vec. Alebo si daj poistit seba a v ramci svojej poistky si daj poistit aj dieta (najma urazy, pobyt v nemocnici a pod).

kaktusik007
31. máj 2014

Moje deti maju poistene urazy - a ja tiez. Ja mam dokonca smrt nasledkom urazu 40 tisic eur - kvoli hypoteke. Ale ziadne sporenia - to som zalozila detom fondy a sebe stavebne sporenie - poistky su poistky, a nie setriaci produkt, ako sa niektori snazia nahovorit.

studio11
31. máj 2014

Z dlhoročnej skúsenosti v tomto sektore odporúčam deťom úrazovku (napr. generalli má aj poistenie denných nákladov v nemocke ale aj na chorobu a pozorovanie, nielen úraz 😉) a sporenie jednoznačne stavebné - dáš koľko máš a kedykoľvek chceš, na narodky, kupačku, Vianoce a je to zhodnotené aj štátnou prémiou, čo Ti fakt nikto nedá................ale ako hovoria ostatné, urob si prieskum a neuzatváraj hneď v prvej a najväčšej nakoľko tí najväčší majú najlepších právnikov a najlepšie kľučky ako sa vyhnúť plateniu 😝

dasenka1203
31. máj 2014

my mame rodinnu investicnu zivotku, komplet poistne krytie (poistne sumy si kazdy rozdeli ako chce do urcitej vysky) - sme na nej obaja aj s manzelom ako poistnici, deti su automaticky spolupoistene (dieta sa nemusi prihlasovat, len sa pri poistnom plneni zdokladuje rodnym listom) , v pripade urazu dostanu percento z nasho krytia (dvakrat - raz z mojej a raz z tatikovej ciastky), mame tam automaticky cestovne poistenie, za 6 rokov od zalozenia na nom mame cca 1000e nasetrene, ak budeme potrebovat peniazky tak sa da vyplatit cast fondoveho uctu, platime 43e mesacne.. som s nou spokojna, su zabite vsetky muchy naraz 🙂

sisaha
31. máj 2014

poisti seba na rizika a dieta pripoisti k sebe (urazy a kriticke choroby - napr. ING ich kryje 55 dg medzi inymi aj celiakiu a pod.) Detske pripoistenie vyjde mozno na cca 6 eur mesacne.

smajlik323
31. máj 2014

nasa mala ma poistku k kooperative platime mesacne cca 18 € ma poistene urazy a aj keby nahodou nieco rozbila,ci v obchode ale niekomu vec (auto ),.... podobne ma tam aj vyhody ak by bola v nemocnici ak bude mat 18-20 neviem teraz presne rokov dostane okolo 3400 € neviem teraz presne , myslim ze sa oplati plus ma stavebne cca75 €

diana70
31. máj 2014

Doporučujem farbičku od Allianz, je to kapitálové životné poistenie, t.j. všetky zložky sú garantované. Výhodou je, že už po 18.r. dieťaťa získa 5% bonus k nasporenej sume ak začne študovať na VŠ, vstúpi do manželstva alebo začne podnikať. K tomu doporučujem úrazovku a oslobodenie od platenia.
Osobne doporučujem pripoistiť aj poistenie smrti poistníka s výplatou anuity, čo znamená že ak poistník (zväčša rodič) umrie, bude dieťa dostávať rentu až do 25. roka. Poistenie by malo slúžiť práve na ochranu detí a tá renta práve tou ochranou je, bohužiaľ práve na nej ľudia často šetria. Ak chcete vedieť viac, napíšte mi, robím to profesionálne.

levicat
31. máj 2014

Odporucam stavebne sporenie v pss je tam sporenie s extra istotou pripoisteny rodic ,,, a vsetky peniaze dostanene naspat , nie ako pri poistke ,,, na farbicku som nepocula dobre slovo , ale to je individualne ,, ja mam snupyho ako urazovku vypada to celkom dobre ale este to mam kratko tak to neviem zhodnotit,,, uvidime ,, k tomu sporeniu v pss mozte navyse dostat stavebny uver je to dobra vec je tam vela moznosti co sa da robit zo sporenim

zuska77
4. jún 2014

Dobrý deň, ja odporúčam kamaráta Snoopyho od Metlife Amslico. Táto spoločnosť bola vyhlásená minulý rok za najlepšiu poisťovňu roka, takže to už niečo znamená. Poistná ochrana rastie spolu s vašim dieťatkom a pritom sa výška poistného nemení, chirurg.zákrok napr. 1000€, denné odškodné z dôvodu hospitalizácie 10eur denne, zlomeniny a popáleniny 750, trvalé následky úrazu 15000🙂 čo viac? V poistnej sume máte kritické choroby, asistenčné služby a pritom šetrenie dieťatku na slušný štart do života! prebieha tam tiež akcia tohto leta, môžte vyhrať 300eur! určite sa ozvite pre viac info na beliancinova.zuzana@gmail.com ...je to to naj na trhu, to vám zaručujem

habsburg
8. jún 2014

Aki ste vsetci mudri, kazdy tu odporuca len produkty. Mam pocit, ze nikto nevie, ako financny sektor funguje 😝 Zadavatelka prispevku sa dozvedela len konkretne produktove riesenia, ale nikto tu nenapsial, ako by to malo cele vypadat. Vsetko sa ma robit na mieru a pamatajte si, neexisstuje ziadna NAJ spolocnost, alebo nejaka EXKLUZIVNA zmluva. Pre kazdeho, je nieco ine lepsie, takze zadavatelka ma z toho este vacsia spanielsku dedinu, ako mala.

thomashyrja
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lubomirspetko
11. jún 2014

Dobrý deň, poistenie kamarat snoopy je jedno z najdrahších poistení pre dieťa. Spôsobuje ho predražená sporiaca časť ktorá je povinná. V tomto poistení je dosť pravdepodobné že pri sporení na konci dostanete menej peňazí ako vložíte. Poistné produkty jednoducho nie sú na sporenie. Na to sú sporiace programy a Stavebné sporenia ktoré vám zarobia neporovnateľne viac.

Ak sa chcete dozvedieť viac o tejto téme pozrite si môj blog: http://spetko.blog.sme.sk/c/358432/skvela-inves...

A ešte recenzia kamaráta snoopyho: http://cmorej.blog.sme.sk/c/351264/Kamarat-Snoo...

Každé poistenie dieťaťa je zbytočné ak nemajú jeho rodičia dobre nastavené poistenia. Poistenie je nástroj na zabezpečenie prímu. Aký príjem má vaše dieťa?

V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať.

jani6969
25. jún 2014

Ak mate zaujem mam porovnanie viacerych poostovni. Kludne napiste.

radios01
27. jún 2014

precitajte si spoved byvaleho "poistneho poradcu". Po precitani tohto clanku mnohi z Vas pochopia ako sa dali oklamat.

http://openiazoch.zoznam.sk/cl/142436/Spoved-fi...

8pete9
30. jún 2014

Hlavne si dajte zvlast sporenie a zvlast poistenie.
Poistenie by som daval RIZIKOVE nie KAPITALOVE alebo INVESTICNE.
Co sa tyka poistneho krytia, som toho nazoru, ze na poistke clovek nema zarabat, ale ma ho podrzat ked bude velmi velmi zle. To znamena Trvale nasledky urazu najlepsie s progresiou, pripadne kriticke choroby. Toto su najhorsie veci co sa mozu stat a nie to ze si dieta zlomi ruku a dostane za to 50 eur. Plus behacky a milion papierov a podmienok okolo toho, aby vam to priznali. A darmo je niekto poisteny na toto a hento. Dolezite su aj sumy. Ked dieta dostane leukemiu nedajboze, to zruinuje cely rodinny rozpocet. A vtedy je rozdiel ci dostanete 1660 eur, co vam vystaci na par mesiacov, alebo 20000, co vam moze pomoct ovela viac.
Takisto je podla mna hlupe az morbidne poistit dieta na smrt.

Dobre poistenie sa da spravit aj za 5 eur mesacne, kde v pripade oslepnutia na obe oci dostanete aj 60 tisic a su v tom aj kriticke choroby. Nebudete mat sice poistene rozbitie televizora vasim dietatom u znamych, ani zlomeninu ruky, alebo drobne popaleniny, ale myslim ze to ani nie je ucelom rozumneho poistenia.

Proste moj nazor je ze na poisteni sa nema pocitat ci "sa to vrati". Lebo na 98% sa to nevrati. A kto dufa ine, tak bude sklamany. No prave tym 1-2% zufalych, ktorym sa stalo nieco velmi zle, to ma pomoct a na nich sa skladaju vsetci ostatni. Jaj.
A treba povedat este jednu vec. Najlepsie je na tom poistovna, ktora je tak dobre kryta vylukami, ze nikdy nebude stratova. Len si pozrite vo svojich podmienkach, ci dostanete nieco v pripade poistnej udalosti v dosledku vojny, jadrovej havarie, alebo pandemie.