Máme taký "menší" problém...mm si za slobodna zobral úver v slsp,nesplacal ho...až keď sme sa zobrali tak sme to začali riešiť,splácať...ale ide o to že je v omeškaní,dosť a dosť veľa...chceme si prerabat domček,aby sme mohli bývať sami...chceli by sme si zobrať úver,ale ja som na materskej a jemu neviem,či dajú...viete mi niekto v tomto poradit?Ďakujem za všetky odpovede.
nedaju ani muzovi... kedze su tam omeskane splatky(aj ked starsieho data) ...kazdy bankovy subiekt si preklepne svojho klienta (ziadatela o pozicku ci uver) to im tam hned vyskoci ze nasplacal....ale treba sa ist opytat za to nic nedate....ale moj nazor... urcite mu nedaju...
Uz som to tu pisala neraz v obdobnej diskusii- najlepsie sa obdobne veci riesia priamo s bankou- nie co jedna pani povedala napr. na modrom koniku. Pri ziadosti o uver banka zohladnuje jednak bonitu klienta, jednak zabezpecenie atd.
Kazda banka si okrem iného preveruje klienta v úverovom registri- ake uvery mal doteraz/pripadne ma a aka je/bola jeho "platobna disciplina", dalej prijmy ziadatelov o uver atd- ty si uz tiez na rodicovskej dovolenke (nie na materskej)- tam ten prijem z tvojej strany ako je zrejme, je "mizerny" (i ked niektorym ziadatelom aj tych 200 eur pomoze) atd atd
Ale na vsetky otazky Vam najlepsie odpovedaju priamo v banke.
Banky dost prisne pozeraju na omeskania, zalezi v akom je to stave. Mozes brat uver aj bez manzela, ale az ked budes mat prijem, da sa zuzit bsm. Ak chces poradit napis ip, z.
S meškajúcimi splátkami existujúceho úveru Vám žiadna banka nedá ďalší úver - kde má záruku, že na tom jej úvere nebudete meškať, alebo v lepšom prípade, že ho vôbec budete splácať?
ahojte ja pracujem v Komunálnej poistovni, a zaoberaju sa tam aj úvermi , nepotrebuje niekto z Vás náhodou prefinancovať uver, alebo žiadať o úver- či už pre mladých , hypotekárny alebo spotrebný?
camacama odkial ste?napiste mi spravu.urcite sa najde vhodne riesenie 🙂
Pokial bude mat zaznam v uverovom registri (za nesplacanie, omeskanie) tak nedaju, a vymazanie registra moze trvat aj 5 a viac rokov. Kebyze Ty pracujes, mas dostatocny prijem, ale ziadas s manzelom ktory ma zaznam v registri, aj tak Vam kvoli nemu nedaju.