Poradíte ohľadom kreditnej karty Cetelem?

edimamija
16. nov 2014

Dobrý deň,chcela by som sa spýtať na kreditnú kartu Cetelem. Keď si z nej vyberieme peniaze a do 52 dní vrátime,tak je bez úroku? Či len v tom prípade keď s ňou platíme v obchode? Nie je mi jasnè či je tam bezúročnè obdobie aj v prípade,keď si peniaze vyberieme trebárs z bankomatu..

minnie55
16. nov 2014

Prečo sa to neopýtaš priamo zodpovedného pracovníka v Cetelem-e ? Závisí to od dohodnutých zmluvných podmienok, ktoré môžu byť rozdielne pri individuálnych dlžníkoch. Tu môžeme len hádať, nedostaneš takú odpoveď, aby si si mohla byť istá, že je na 100% správna.
Ja by som touto cestou požičiavania peňazí vôbec nešla, viac sa ti oplatí kreditná karta v banke alebo kontokorent (povolené prečerpanie), kde máš naozaj bezúročné obdobie (konkrétne podmienky kreditných kariet alebo kontokorentných úverov sú v každej banke iné, tak si pobehaj banky a zisti, čo je pre teba najvýhodnejšie).

kiki68
16. nov 2014

my sme tu kartu od nich tiez dostali,ale nerobime s nou nic. Maju ju asi ako rezervu. Cez cetelem sme kupovali na splatky,ale tak,ze sme to nepreplatili ani o euro,lebo sme to doplatili do nejakeho terminu predcasne,kde to proste nenabrali uz to navysenie. Takze spokojnost. Vsetko na com sa s nimi zmluvne dohodlo sedelo do bodky. Tuto kartu vsak nevyuzivame. Nemyslim,ze banka je o moc ina v jednani. Bnka sa sprava podobne, tiez si uctuju ked mate kreditku a vyberiete odtial hotovost a nie malo. My sme to par krat spravili a nauctovali si celkom dost.