Poradíte ohľadom 2. piliera?

esterka1234
22. jan 2016

dobry neviem si poradit prisiel papier z vubgenerali vipis

oli18
22. jan 2016

@esterka1234 k tomu, čo si napísala ti ťažko radiť, keďže si nič nenapísala. A výpis sa píše s tvrdým y 🙂

esterka1234
autor
22. jan 2016

@oli18 dobre pravopis odlozime bokom prisiel mi dnes vipis ucto z dochotkoveho 2.piliera prisla mi tam nemala suma lenze neviem ci sa daju vibrat tie peniaski

evittam
22. jan 2016

@esterka1234 Tak to určite nie - je to len informácia....A odložíme pravopis - no prepáč , ale ak zavriem oči nad ostatným šialene katastrofálnym pravopisom, tak ak ma niekto na niečo upozorní, tak to nenapíšem tak znova - nevadí. Hlavné pre teba je, že tie peniaze už v živote neuvidíš....

manzanillaa
22. jan 2016

@esterka1234 Ahoj, odtiaľ sa nedá vyberať, slúži to na dôchodok..ale peniaze sú dedičné, ak by sa ti náhodou niečo stalo. A tiež, ak by sa 2.pilier zrušil, peniaze idú všetky do sociálnej poistovne ( s výnimkou dobrovolných príspevkov) , tie sa vracajú.

monicm
22. jan 2016

@evittam Prečo by ich nemala viac uvidieť?

andra77
23. jan 2016

To môže byť toľko chýb v jednej otázke? Neskutočné, veď to sa nedá ani čítať...) 😀 nie ešte aj odpovedať...)

evittam
23. jan 2016

@monicm 2.pilier je taký istý "tunel" a okrádanie ľudí ako aj 3. a možno ďalšie ak ich niekto vymyslí. 😉

misada
23. jan 2016

@esterka1234 odporucam sa spolu s detmi pekne od 1.rocnika drvit slovensky jazyk,normalne sa hanbim ze su medzi matkami taketo nevzdelane ženy....

esterka1234
autor
23. jan 2016

@misada preco kometujes ne kometuj nemas co robit a este ako ti ma mozes posudzov co? ZLATA MOJA

esterka1234
autor
23. jan 2016

@esterka1234 MAMICKI ZLATE NEPISTE TAKE KTORE CHU POCENOVAT CLOVEKA PODLA PRAVOPISU PRETO TU NESMEALE ABI SME SI POMAHALI ANE ZE DO 1 ROCNIKA TAKE ANI MI TU NEVIPISUJTE ZLATE MOJE NEVIPISUJTE ZLATE MOJE

evittam
23. jan 2016

@esterka1234 ZLATÁ MOJA, len dobre ti chceme -ty sa nebudeš hanbiť pred dieťaťom, keď sa ťa opýta aké i,y sa kde píše a prečo a začo a načo?! Sa nad sebou trošku zamysli - ja by som s tvojím písomným prejavom radšej ani nepísala. 😉 Aj takto ti chceme pomôcť - ale "komu nie je rady, tomu nie je pomoci".....
A ak by si si aspoň raz po sebe prečítala čo píšeš, tak sama na to prídeš, že je to jedna katastrofa-prepáč....ale je to tak.

esterka1234
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
23. jan 2016

@esterka1234 Toto je tvoj blog?!!! No tak čistá katastrofa - prepáč. Jj, vieš o mne veľké nič ale ja o tebe už z tvojho písomného prejavu dosť - tvoja inteligencia je dosť biedna -ani základy pravopisu a slušného správania nemáš. Zosmiešňuješ tak akuráta sama seba svojimi reakciami. Pekný večer ti želám.

esterka1234
autor
23. jan 2016

@evittam VIES CO MAM TA NA HAKU

misada
23. jan 2016

@evittam tlieskam tvojej vete Komu niet rady tomu niet pomoci,naozaj jej nechceme ublizit,ona ublizi svojim pravopisom svojim detom,vobec si totiz neviem predstavit ako ucim svoje deti s takymito katastrofalnymi gramatickymi chybami...esterka prosim neuraz sa ale pises na verejnom portali pre mamičky,každa maminka či ocinko sa niekedy pomylime ked piseme,ale tie chyby ktore sa vyskytuju v tvojom pisomnom prejave svedcia o velmi slabom zaklade znalosti pravopisu,ved ty musis byt pre svoje detičky prikladom a nie hanbou...nič v zlom nehnevaj sa,su to naše nazory

evittam
23. jan 2016

@misada Neviem, prečo sa jej až tak ospravedlňuješ - nemáš sa za čo, nakoľko ako si si všimla jej prejav je po viacerých stránkach nemiestny, čiže tak ako si napísala - pre svoje deti je zatiaľ-bohužiaľ - len hanbou.

esterka1234
autor
23. jan 2016

@evittam NESTARAJTE SA A NEOTPISUJTE PROSIM VAS UZ VAS MAM DOST

evittam
23. jan 2016

@esterka1234 Tak to chodí na verejných fórach - ak sa ti to nepáči, tak nevypisuj a nezakladaj témy niekde kde môže odpísať kto len chce a čo len chce. A čo sa ti nepáči a čoho máš dosť - pravdy?! No, zvykaj si - a čím skôr tým lepšie - pravda je krutá. 😉
A ozaj, ak je toto tvoj blog, tak by si mala vedieť, že jedno z pravidlel je nepísať veľkými písmenami. 😝